Přejít na obsah

Kdo nakóduje DO s vystřelováky?

Vlastič

Doporučené příspěvky

Ahojte, kdo z Vás jen schopen a ochoten mi rozchodit vystřelováky k oktávce I (r.v.12/06) nejlépe někde v Karlovarském kraji nebo případně v Praze, Plzni, Liberci a za kolik? Vše potřebné mám, zámky jsem si tam dal sám, teď jen spínačku, vyměnit komfortku a rozchodit.

Díky za nabídky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, kdo z Vás jen schopen a ochoten mi rozchodit vystřelováky k oktávce I (r.v.12/06) nejlépe někde v Karlovarském kraji nebo případně v Praze, Plzni, Liberci a za kolik? Vše potřebné mám, zámky jsem si tam dal sám, teď jen spínačku, vyměnit komfortku a rozchodit.

Díky za nabídky

Kontaktuj Martina RS nebo Garnyho, maj prazskej klubovej servis, umej ale nejsou nejlevnejsi... nebo Vasa, doporucuju- morava

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Podle diskuse bych asi volil Vašu nebo Cosbyho, když umí udělat 799B z 799A, ale je to pro mě z Varů dost daleko. Jsem pro to schopnej maximálně dojet do Prahy, aby se mi to vůbec vyplatilo. Hledal jsem kontakty na Garnyho a Martina RS, ale nenašel. Nevíte někdo mail nebo telefon? Nebo ještě jiné tipy do 150km od K.Varů. Budu moc rád. Díky! -_-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

nejsme nejlevnější podle toho jak to vezmeš bohužel dnes každý kouká jen na cenu a už nerozlišuje co a jak je udělané..... :D:D:D to musi každý uvážit sám to je jasné jaké má přednosti......

ale asi oproti autorizovanému servisu za babu........ :D:D

k veci kliče sladim neni problem a 799B dojezd oken zdarma..... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud vydržíš,za 2 týdny jedu do Prahy.Komfortku bys ani měnit nemusel,pokud má VF modul tak ti přehraji SW a půjde to.Ale až za 14 dní

Když to do tý doby nějak nepořešim u svýho mechanika, tak se ti určitě ozvu, to by bylo super. Jestli mám s VF modulem, to nevim - to se zjistí, jen když se rozebere, nebo se to nechá zjistit načtením?

Odkaz ke komentáři

Díky za nabídky

Kontaktuj Martina RS nebo Garnyho, maj prazskej klubovej servis, umej ale nejsou nejlevnejsi... nebo Vasa, doporucuju- morava

Nevím kde seženeš tak kvalitní práci jakou dělá Martin s Garnym za takové prachy? Zvláště v okolí Prahy.

Sice také bych chtěl, aby mi na autě Garny a Martin makali a ještě mi za to platili, ale to je v celku nereálné, že?

V jednom jsem si jistej, kdybych já byl klukama, tak bych tebe vždy odkázal na autorizovaný servis až budeš o něco žádat.

Tím se nechci ani v nejmenším dotknout Cosbyho, Vaši či já vím koho!

Myslím, že jsi kapku přestřelil pane a tohle ti určitě poví řada dalších lidí z OC

Já nemám s Martinem a Petrem nejmenší problém a to už jsem i otravoval po půlnoci nebo po 23hod. na štědrý den a kluci alespoň poradili(byl jsem 350km daleko).

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

RE: Nerikam ze neumej, podle uhlasu zvladnou skoro vse :) , nerikam ze sou predrazeny, urcite delaji za mene jak skodasalon, ale laciny taky nejsou, tot vse co sem chtel rict, pokud chci vice veci, tak me prijde morava porad lacineji, jak prazskej servis a to i s tim co projedu....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...