MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 4. Tdi + LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 5. 337koniku to se ani na prvni pohled nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jinak celkem nas bylo 38 aut Dalsi fotky necham na dalsich ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ještě, že nikdo nefotil montáž zrcátka to byl luxus jako prase!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 pekna akce... jen skoda te mimone... maj hezkej styl uprav... skoda ze jsem nevzal feldu, by se jim libila... jinak zrcatko luxus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 tak jsem se vrátil z Doks a dnešní Mimoně s Anglánama,dnes nás nokdo naštěstí nevyhodil,žádná VB nepřijela,tak jsme zasprintili,pokecali ,udělali pár foteček a už jsem doma....bylo to super až na ten pátek kdy nás ten zlej pán nabonzoval....v Doksech taky super,až na tu kosu v noci,viď Máco a Frenky(tomu to neva....byl pod vlivem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 3.fotečka:takhle jsme trošku zablokovali příjezd na letiště v Mnichově Hradišti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 aaaaaaaachich spolecna fotka a ja chybim... Je super, ze dnes nikdo nebonzoval a ze ste si mohli v klidku zaradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jo jo, ja byl v patek a byla to super akce....Nejhezci opravdu byla ta kolona aut u letiste v Mnichove Hradisti... Fakt to stalo za to, jen me mrzi ze sem nemohl dneska a zitra taky bohuzel nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 If you see snake in trouble. Call Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2007 If you see snake in trouble. Call Mustafa Něco sem zaslechl Fotek moc nemám, staral jsem se o kluky a něco blejskla Miu, ovšem zapomněla, že je stažený rozlišení... Včera se dva z nich svezli čajíčkovou 4WD FRS (205BHP)...oni zase svezli jeho a musim přiznat, že i čajík se sklonil před podvozkem Darrenavrs (červená FRS 240HP/400Nm) a brzdama Jasona (stříbrná F 260BHP/500+Nm). Budou fotky a videa z těchto jízd Rád jsem všechny viděl, poznal zase pár nových lidí, škoda, že nás nebylo víc, smrt dědkovi z pátku z letiště , děkuju i Davidovi Trmalovi z Doks za rezervaci míst pro kluky, omluva za brzký odjezd, bo jeden z Anglánů byl nejvzdálenějším účastníkem srazu a tudíž asi DAvid musel hledat náhradníka (Irin z Briskoda jel přes 2150km) čímž trumfnul i kluky z Bulharska (já v pátek řikal, že jedou tam a vy mi nevěřili ) kterří se zřejmě zhostili výhry namísto Irina, také obrovské díky Čajíčkovi za skvělej pokec a svezení kluků, to auto je prostě ZLÝ, nemám slov atd atd... Takže ještě jednou díky a taky strouhám mrkvičku těm, co jeli na mega sraz do Plas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 tak jsem se vrátil z Doks a dnešní Mimoně s Anglánama,dnes nás nokdo naštěstí nevyhodil,žádná VB nepřijela,tak jsme zasprintili,pokecali ,udělali pár foteček a už jsem doma....bylo to super až na ten pátek kdy nás ten zlej pán nabonzoval....v Doksech taky super,až na tu kosu v noci,viď Máco a Frenky(tomu to neva....byl pod vlivem ) Taky jsem to pěkně odsral ,od včerejška se potim v postely Ale jinak to bylo supr,obdivuju ty kluky že jely takovou dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Par fotek anglánů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fabia TDI+LPG výkon viz graf ,zlaté HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fabia TDI+LPGvýkon viz graf ,zlaté HTP RE: Jen tech 200PS tam nekde hapruje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fabia TDI+LPGvýkon viz graf ,zlaté HTP RE: Jen tech 200PS tam nekde hapruje... Na tom už se maká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) Par fotek.. Editováno: 16. Září 2007, autor: octavia rrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fabia TDI+LPGvýkon viz graf ,zlaté HTP RE: Jen tech 200PS tam nekde hapruje... pročpak by to tam mělo někde haprovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Supr akce a lidičky A díky Petrovi P2M , supr akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Taky dekuju za poradani, super prace Jinak nejlip jela stejne loni Desova ORSI Co sem s klukama mluvil tak prej uz je to uplne jina liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Taky dekuju za poradani, super prace Jinak nejlip jela stejne loni Desova ORSI Co sem s klukama mluvil tak prej uz je to uplne jina liga Ano,měl jsem loni tu čest se svézt Bomba auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak naše fotky jsou na FTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Hi Steve, everything ok? How was the journey? Some photos are here, the other on our club FTP. Do you want me to put them somewhere where everybody can see them? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahojky,super akcicka az na debila z patku,ale co nadelame.Rad jsem poznal par novych dobrych lidicek a snad se nekde zase sejdem.Specialni podekovani p2m za organizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.