P2M Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Doli: tak nedělej Zagorku Kuči: a škola je celej den? Škola bude od 8h od rána zhruba do půl 6 večer , ale zkusil bych zdrhnout dřív... Aha, ale nevěš hlavu, myslim, že v neděli bude letiště taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Hej, ja budu ve skole na ZCU ve stredu a ve ctvrtek a ty Kuci v patek a sobotu, kurna!! No, jenze moje anglictina stoji za prd. Nevysoukam ze sebe skoro ani jednu rozumnou vetu, a kdyz vidim jak tady kecate s anglanama, tak z toho mam strach... A kterej den by byl nejlepsi jet? V patek? Pojede nekdo z jiznich cech? Editováno: 28. Srpen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Hej, ja budu ve skole na ZCU zejtra a ve ctvrtek a ty Kuci v patek a sobotu, kurna!! No, jenze moje anglictina stoji za prd. Nevysoukam ze sebe skoro ani jednu rozumnou vetu, a kdyz vidim jak tady kecate s anglanama, tak z toho mam strach... A kterej den by byl nejlepsi jet? V patek? Pojede nekdo z jiznich cech? No anglinu fakt neřeš, nebo to ber tak, že oni neumí česky Nejnabitější mi přijde sobota, to jsou Doksy a nevěřím, že pak oddolaj a nepojede se na Mimoň Jinak vloni byly super všechny dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 No anglinu fakt neřeš, nebo to ber tak, že oni neumí česky Nejnabitější mi přijde sobota, to jsou Doksy a nevěřím, že pak oddolaj a nepojede se na Mimoň Jinak vloni byly super všechny dny Hmm, jo to by bylo nejlepsi jet oba dny! Jenze jsem z C.Krumlova coz neni zrovna po ruce... A co se bude dit v sobotu v Doksech? Vcera jsem to tady cely procital a na nic podrobnyho co se bude dit v sobotu jsem nenarazil...akorat se tady resili Plasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 No anglinu fakt neřeš, nebo to ber tak, že oni neumí česky Nejnabitější mi přijde sobota, to jsou Doksy a nevěřím, že pak oddolaj a nepojede se na Mimoň Jinak vloni byly super všechny dny Hmm, jo to by bylo nejlepsi jet oba dny! Jenze jsem z C.Krumlova coz neni zrovna po ruce... A co se bude dit v sobotu v Doksech? Vcera jsem to tady cely procital a na nic podrobnyho co se bude dit v sobotu jsem nenarazil...akorat se tady resili Plasy. V Doksech je takovej srazík menší Škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 V Doksech je takovej srazík menší Škodovek Takze nejlepsi je to v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 asi jo Je mi jasny, ze bys napsal patek, sobota i nedele!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 asi jo Je mi jasny, ze bys napsal patek, sobota i nedele!! Jedeš draku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jedeš draku? Silne o tom uvazuji!! (Pokecame zitra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Jedeš draku? Ty mas v planu jet? Jel by si v sobotu nebo nedeli? Editováno: 29. Srpen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Jedeš draku? Silne o tom uvazuji!! (Pokecame zitra) Kurna uz - zasra*** internet!! Porad se mi to seka... Muze to nekdo kdyz tak smaznout?! Editováno: 29. Srpen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já jedu určitě,už mam nahlášenou a schválenou dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já jedu určitě,už mam nahlášenou a schválenou dovču A jakej jedes den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já jedu určitě,už mam nahlášenou a schválenou dovču A jakej jedes den? Frčim v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 U nas je to zatim ve hvezdach... Snad to ale dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MissKia Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) Ok, well my Czech lessons haven't extended that far yet Editováno: 31. Srpen 2007, autor: MissKia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 MissKia: we are talking only about attendace at this meeting... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ok, well my Czech lessons haven't extended that far yet Why don´t U ask them the same questions you did to me??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pište v češtině kurnik,co mam dělat já když umim anglicky možná čučet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pište v češtině kurnik,co mam dělat já když umim anglicky možná čučet Já MissKia psal aby psala česky, včera večer a dneska ráno mi dávala squělý otázky v češtině, snad to sem dá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pište v češtině kurnik,co mam dělat já když umim anglicky možná čučet Já MissKia psal aby psala česky, včera večer a dneska ráno mi dávala squělý otázky v češtině, snad to sem dá taky Tak to jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Ok, well my Czech lessons haven't extended that far yet Why don´t U ask them the same questions you did to me??? Is it THAT question ? Well if it is that my answer is YEAH BABY !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Tohle zacina vypadat zajimave a tusim,ze ten vikend budu zrovna v cr.muzu se pridat?Mam to sice daleko,ale tohle stoji za to se projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Tohle zacina vypadat zajimave a tusim,ze ten vikend budu zrovna v cr.muzu se pridat?Mam to sice daleko,ale tohle stoji za to se projet. Samozrejme, ze se muzes pridat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.