Srpen 28, 200718 r Autor Doli: tak nedělej Zagorku Kuči: a škola je celej den? Škola bude od 8h od rána zhruba do půl 6 večer , ale zkusil bych zdrhnout dřív... Aha, ale nevěš hlavu, myslim, že v neděli bude letiště taky
Srpen 28, 200718 r Hej, ja budu ve skole na ZCU ve stredu a ve ctvrtek a ty Kuci v patek a sobotu, kurna!! No, jenze moje anglictina stoji za prd. Nevysoukam ze sebe skoro ani jednu rozumnou vetu, a kdyz vidim jak tady kecate s anglanama, tak z toho mam strach... A kterej den by byl nejlepsi jet? V patek? Pojede nekdo z jiznich cech? Upraveno Srpen 28, 200718 r od Doli
Srpen 28, 200718 r Autor Hej, ja budu ve skole na ZCU zejtra a ve ctvrtek a ty Kuci v patek a sobotu, kurna!! No, jenze moje anglictina stoji za prd. Nevysoukam ze sebe skoro ani jednu rozumnou vetu, a kdyz vidim jak tady kecate s anglanama, tak z toho mam strach... A kterej den by byl nejlepsi jet? V patek? Pojede nekdo z jiznich cech? No anglinu fakt neřeš, nebo to ber tak, že oni neumí česky Nejnabitější mi přijde sobota, to jsou Doksy a nevěřím, že pak oddolaj a nepojede se na Mimoň Jinak vloni byly super všechny dny
Srpen 28, 200718 r No anglinu fakt neřeš, nebo to ber tak, že oni neumí česky Nejnabitější mi přijde sobota, to jsou Doksy a nevěřím, že pak oddolaj a nepojede se na Mimoň Jinak vloni byly super všechny dny Hmm, jo to by bylo nejlepsi jet oba dny! Jenze jsem z C.Krumlova coz neni zrovna po ruce... A co se bude dit v sobotu v Doksech? Vcera jsem to tady cely procital a na nic podrobnyho co se bude dit v sobotu jsem nenarazil...akorat se tady resili Plasy.
Srpen 28, 200718 r Autor No anglinu fakt neřeš, nebo to ber tak, že oni neumí česky Nejnabitější mi přijde sobota, to jsou Doksy a nevěřím, že pak oddolaj a nepojede se na Mimoň Jinak vloni byly super všechny dny Hmm, jo to by bylo nejlepsi jet oba dny! Jenze jsem z C.Krumlova coz neni zrovna po ruce... A co se bude dit v sobotu v Doksech? Vcera jsem to tady cely procital a na nic podrobnyho co se bude dit v sobotu jsem nenarazil...akorat se tady resili Plasy. V Doksech je takovej srazík menší Škodovek
Srpen 29, 200718 r Jedeš draku? Ty mas v planu jet? Jel by si v sobotu nebo nedeli? Upraveno Srpen 29, 200718 r od Doli
Srpen 29, 200718 r Jedeš draku? Silne o tom uvazuji!! (Pokecame zitra) Kurna uz - zasra*** internet!! Porad se mi to seka... Muze to nekdo kdyz tak smaznout?! Upraveno Srpen 29, 200718 r od Doli
Srpen 29, 200718 r Já jedu určitě,už mam nahlášenou a schválenou dovču A jakej jedes den? Frčim v pátek
Srpen 31, 200718 r Ok, well my Czech lessons haven't extended that far yet Upraveno Srpen 31, 200718 r od MissKia
Srpen 31, 200718 r Autor Ok, well my Czech lessons haven't extended that far yet Why don´t U ask them the same questions you did to me???
Srpen 31, 200718 r Autor Pište v češtině kurnik,co mam dělat já když umim anglicky možná čučet Já MissKia psal aby psala česky, včera večer a dneska ráno mi dávala squělý otázky v češtině, snad to sem dá taky
Srpen 31, 200718 r Pište v češtině kurnik,co mam dělat já když umim anglicky možná čučet Já MissKia psal aby psala česky, včera večer a dneska ráno mi dávala squělý otázky v češtině, snad to sem dá taky Tak to jsem zvědav
Září 1, 200718 r Ok, well my Czech lessons haven't extended that far yet Why don´t U ask them the same questions you did to me??? Is it THAT question ? Well if it is that my answer is YEAH BABY !!!!
Září 1, 200718 r Tohle zacina vypadat zajimave a tusim,ze ten vikend budu zrovna v cr.muzu se pridat?Mam to sice daleko,ale tohle stoji za to se projet.
Září 1, 200718 r Tohle zacina vypadat zajimave a tusim,ze ten vikend budu zrovna v cr.muzu se pridat?Mam to sice daleko,ale tohle stoji za to se projet. Samozrejme, ze se muzes pridat !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.