MissKia Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Já MissKia psal aby psala česky, včera večer a dneska ráno mi dávala squělý otázky v češtině, snad to sem dá taky Yes I did, I'm trying my best you know... Well I've asked one on here. I think the other's can wait until I am in Prague Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Ok tak jestli jsem to spravne pochopil,tak sraz je na benzince u MB ve tri odpoledne,pak se jede na Mimon?Pridam se teda urcite.To bude fakt zajimavy vikend.Tak zatim zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makefish Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Finding this a bit hard to follow, but can anyone tell me who/how many from 'skodahome' are joining us? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Finding this a bit hard to follow, but can anyone tell me who/how many from 'skodahome' are joining us? Well I tried to count it for you,but for sure I can say I will be there.I am just little bit comfused about meeting point in Mlada Boleslav on friday.I am planning to stay in Prag for whole weekend and I would like to go to Mimone as well.My VRS 2 looking forward for some drag race there. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Mam jeste dotaz ohledne toho srazu clenu skodahome,neb jsem tu z tech temat uz doblbly,kde se tedy a v kolik presne sejdem v patek v te Boleslavi a moh by tu nekdo hodit nejake cislo na mobil,kdybych to nemohl najit?Jinak rad bych se pak zucastnil i te patecni vecere a pivku(ja spise birel,ted uz chlasta jen ereso),zdrzel bych se i na sobotu a nedeli.Diky Bodie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 je to jednoduchý...buď ve 14.00. v Mladý Bolce u Mekáče a je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 je to jednoduchý...buď ve 14.00. v Mladý Bolce u Mekáče a je to.... To zvladnu,tak se uvidime tam.Zdar a silu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 je to jednoduchý...buď ve 14.00. v Mladý Bolce u Mekáče a je to.... Jo a kde je ten mekáč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 kolikatyho to je pls? jsem linej to tu procitat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 kolikatyho to je pls? jsem linej to tu procitat... 14.9. v pátek,stačí se podívat na první stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám no vidíš že pamatuješ,tak taky asi sám pojedu,jako minulý rok,budeš chtít zase pomoc postavit stan??? fakt jen doufám že počasí vyjde,zatím to vypadá na nic,aspoň kdyby bylo jak vloni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám no vidíš že pamatuješ,tak taky asi sám pojedu,jako minulý rok,budeš chtít zase pomoc postavit stan??? fakt jen doufám že počasí vyjde,zatím to vypadá na nic,aspoň kdyby bylo jak vloni. Mam novej stan kterej jsem ještě nestavěl ,takže tě zaměstnám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 okej... a mohl by mi nekdo priblizit program? nebo nejaky plan? ma cenu jezdit kdyz bych musel v patek vecer zase domu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám no vidíš že pamatuješ,tak taky asi sám pojedu,jako minulý rok,budeš chtít zase pomoc postavit stan??? fakt jen doufám že počasí vyjde,zatím to vypadá na nic,aspoň kdyby bylo jak vloni. Mam novej stan kterej jsem ještě nestavěl ,takže tě zaměstnám hahá, taky mi dali na pátek volno.... už se kurva těším, nárazník zadní je už v laku a lízo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám no vidíš že pamatuješ,tak taky asi sám pojedu,jako minulý rok,budeš chtít zase pomoc postavit stan??? fakt jen doufám že počasí vyjde,zatím to vypadá na nic,aspoň kdyby bylo jak vloni. Mam novej stan kterej jsem ještě nestavěl ,takže tě zaměstnám hahá, taky mi dali na pátek volno.... už se kurva těším, nárazník zadní je už v laku a lízo taky Supr,ale do stanu tě nepustim No to je dost že si to láknul vostudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám no vidíš že pamatuješ,tak taky asi sám pojedu,jako minulý rok,budeš chtít zase pomoc postavit stan??? fakt jen doufám že počasí vyjde,zatím to vypadá na nic,aspoň kdyby bylo jak vloni. Mam novej stan kterej jsem ještě nestavěl ,takže tě zaměstnám hahá, taky mi dali na pátek volno.... už se kurva těším, nárazník zadní je už v laku a lízo taky v pátek to můžem namontit, jsem se rozhodl, že nebudu od středy pracovat a v pátek vezu Jirkovi práci na doúpravu, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Už jsme tam přeci měli sraz když přijeli hoši ze Slovenska a jelo se na Mimoň..pamatuješ???je tam snad Hypernova či co.kyby mě sem šel dát odkaz tak ho sem dám.Pojedeš s přítulkou?? Už vim ,bohužel nedostala v práci volno tak frčim sám no vidíš že pamatuješ,tak taky asi sám pojedu,jako minulý rok,budeš chtít zase pomoc postavit stan??? fakt jen doufám že počasí vyjde,zatím to vypadá na nic,aspoň kdyby bylo jak vloni. Mam novej stan kterej jsem ještě nestavěl ,takže tě zaměstnám hahá, taky mi dali na pátek volno.... už se kurva těším, nárazník zadní je už v laku a lízo taky v pátek to můžem namontit, jsem se rozhodl, že nebudu od středy pracovat a v pátek vezu Jirkovi práci na doúpravu, co ty na to? A co budete montit kucííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 A co budete montit kucííí jsem myslel třeba Bobika a jeho nárazník, ale to on tak dlouho nevydrží , každopádně zvu Bobika na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 blázínci, árazník sem dostal láklej i s lízem v prátek ráno a večer sem ho už montil a kutil za svitu baterky.... a sobota ráno sem už drandil s lízem v barvě a nárazníčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 blázínci, árazník sem dostal láklej i s lízem v prátek ráno a večer sem ho už montil a kutil za svitu baterky.... a sobota ráno sem už drandil s lízem v barvě a nárazníčkem no každopádně jsem v pátek v Bolce, dáme předsraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 blázínci, árazník sem dostal láklej i s lízem v prátek ráno a večer sem ho už montil a kutil za svitu baterky.... a sobota ráno sem už drandil s lízem v barvě a nárazníčkem Jsi machroval vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) Snad taky prijedu kdyz budu moct v ten patek.. podivat se do dostali anglani z TDi cek Editováno: 9. Září 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Snad taky prijedu kdyz budu moct v ten patek.. podivat se do dostali anglani z TDi cek jsi měl už vloni a viděl by jsi co dostali z TDI LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.