rcd.net Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 cau kluci,prosim vas,nemate nekdo nejake informace o čipových zámcích???mám na to zpracovávat nejakou prezentaci ale nikde nemuzu nic najit..nepracuje s tim nekdo z vas???za kazdy,nazor nebo radu budu vdecny..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Můžeš to trochu upřesnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jo, mám čip na klíčích a otevírám si tím závoru na své parkovací místo a dveře pro vstup do kanceláře. Ale to jsi asi nechtěl slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to opravdu ne, Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 no ale zkušenosti mám nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak pokud do práce chodíš/ jezdíš, tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak to jste hodni..hlavne TomasB,jeho zkusenosti opravdu vyuziji ne vazne,melo by se jednat o čipové zámky jakéhokoliv druhu,nějake rozdeleni nebo proste cokoliv,dulezite je abych se mel vubec od ceho odrazit udelat nejaky zakladni prehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 u manželky v práci to používají, mohu sehnat kontakt na dodavatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 cau kluci,prosim vas,nemate nekdo nejake informace o čipových zámcích???mám na to zpracovávat nejakou prezentaci ale nikde nemuzu nic najit..nepracuje s tim nekdo z vas???za kazdy,nazor nebo radu budu vdecny..dik Zkus firmu TENcom Trade s r.o. , Za Kovárnou 422/15, Praha 10 systémem magnetických karet ačipových zámků se zabývají snad už několik let. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.