rcd.net Vloženo 21. Březen 2007 Vloženo 21. Březen 2007 cau kluci,prosim vas,nemate nekdo nejake informace o čipových zámcích???mám na to zpracovávat nejakou prezentaci ale nikde nemuzu nic najit..nepracuje s tim nekdo z vas???za kazdy,nazor nebo radu budu vdecny..dik Citovat
TomasB Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 jo, mám čip na klíčích a otevírám si tím závoru na své parkovací místo a dveře pro vstup do kanceláře. Ale to jsi asi nechtěl slyšet. Citovat
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 Tak pokud do práce chodíš/ jezdíš, tak jo Citovat
rcd.net Vloženo 24. Březen 2007 Autor Vloženo 24. Březen 2007 tak to jste hodni..hlavne TomasB,jeho zkusenosti opravdu vyuziji ne vazne,melo by se jednat o čipové zámky jakéhokoliv druhu,nějake rozdeleni nebo proste cokoliv,dulezite je abych se mel vubec od ceho odrazit udelat nejaky zakladni prehled Citovat
Jar_da Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 u manželky v práci to používají, mohu sehnat kontakt na dodavatele Citovat
OrOrO Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 cau kluci,prosim vas,nemate nekdo nejake informace o čipových zámcích???mám na to zpracovávat nejakou prezentaci ale nikde nemuzu nic najit..nepracuje s tim nekdo z vas???za kazdy,nazor nebo radu budu vdecny..dik Zkus firmu TENcom Trade s r.o. , Za Kovárnou 422/15, Praha 10 systémem magnetických karet ačipových zámků se zabývají snad už několik let. Ahoj Honza Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.