bejk Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Dávám tohle téma jen jako dobrou radu (možná to znáte,ale já mnoho opravářů to nevědělo).Odešlo mě palivové čerpadlo,ve značkovém servisu měho chtěli dát nové za 9000kč ,jáho opravil za 850kč.Pánové pasuje tam čerpadlo z felicie,ale musí se rozdělat celý ten plastový obal s plovákem.Možmá jsem jediný kdo to nevěděl(a pár opravářů). ZKUSTE NAPSAT SVOJE ZKUSENOSTI a poraďte ostatním,a%t také ušetří. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Chapu spravne, ze jde o motor 55kW, ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 né 1.6 74kw a dávají to i do některých audin asi to pasuje i do 55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Dobra prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 mam octaviu 1.6 55kw 98 pri 500tis. mi postalo palivove cerpadlo. mal som doma komplet cerpadlo felicie 1,3 MPI a tiez som nahodil do octavie. trochu babracka ale za hodinu sa to da prehodit. ale vela sa da usetrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 né 1.6 74kw a dávají to i do některých audin asi to pasuje i do 55. A do 1,8 92 kW bych to z felcky asi nenarval co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 mrkal jsem taky na to - rozlousknout celou krabku a je tam celicke cerne pal. cerpadlo s otevr. kontaktama + a - Hlavne dobre nasadit hadicky - maji je uchycene od vyroby sakra dost dobryma ocel. paskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 né 1.6 74kw a dávají to i do některých audin asi to pasuje i do 55. A do 1,8 92 kW bych to z felcky asi nenarval co? to ti nepovím,ale hodně dílů z 1.8 pasuje do 1.6 a nevim jakej má mít tlak 1.8 jestli 3 tak to rozdělej aporovnej.Já jsem to měl půjčené a až po rozdělání a optické kontrole jsem to rozbalil.Záleží jak se domluvíš v mototechně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Cerpadlo je rovnake aj u 1.8 aj u 1,6 aj Felicia . Vsade sa da pouzit motorcek z Felicie na tlak 3,0 bar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.