zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Tak jak admin pravil založte si témá v lampárně a neserte se podvodníkům do inzerátu ( http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22046 ) Takže až si budete kupovat auto tak serviska hadr Hlas lidu hlas boží. Editováno: 22. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jo, tak to evidentně máš s nadpisem pravdu a divím se tomu, že tomu tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) "Argumenty" pro: krade každej všichni podváděj většina z nás tu krade a prodáváme tu čorky ti co věří serviskám a stavu tachometru jsou kokoti podvádět je normální To že jsou servisky určeny k podvodu dokazuje to že to nejsou běžně dostupné servisky které prodává škoda těm co jí stratí a jsou označené koupit si jí mužete někde zde za 14kč http://isslm.skoda-auto.com/webapp/wcs/sto...0401&langId=-11 Ale jedná se o servisky které se dodávají k novým vozům stačí vyplnit a vaše auto bylo servisováno Editováno: 22. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zustava mi nad tim rozum stat, nechapu, moderatori nekdy mazou i dobry prispevky a tohleto tu zustava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mazal jsem příspěvky (třeba i dobrý) proto, že jak je domluveno, do inzerátů se OT nepíše. Tohle téma jste si mohli založit hned a byla by spokojenost na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zustava mi nad tim rozum stat, nechapu, moderatori nekdy mazou i dobry prispevky a tohleto tu zustava Vzhledem k tomu, že sampo dostal šanci mít inzerát, stejně tak mají odpůrci šanci se vyjadřovat k jeho inzerátu tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zustava mi nad tim rozum stat, nechapu, moderatori nekdy mazou i dobry prispevky a tohleto tu zustava asi mají podíly na zisku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zustava mi nad tim rozum stat, nechapu, moderatori nekdy mazou i dobry prispevky a tohleto tu zustava asi mají podíly na zisku... Asi spokojení zákazníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 "Argumenty" pro:krade každej všichni podváděj většina z nás tu krade a prodáváme tu čorky ti co věří serviskám a stavu tachometru jsou kokoti podvádět je normální To že jsou servisky určeny k podvodu dokazuje to že to nejsou běžně dostupné servisky které prodává škoda těm co jí stratí a jsou označené koupit si jí mužete někde zde za 14kč http://isslm.skoda-auto.com/webapp/wcs/sto...0401&langId=-11 Ale jedná se o servisky které se dodávají k novým vozům stačí vyplnit a vaše auto bylo servisováno Tyto servisky mají ale razítko Duplikát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zustava mi nad tim rozum stat, nechapu, moderatori nekdy mazou i dobry prispevky a tohleto tu zustava asi mají podíly na zisku... Asi spokojení zákazníci Zrovna se kochám stavem konta a krásnými razítky v mé nové servisce vy wolové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 "Argumenty" pro:krade každej všichni podváděj většina z nás tu krade a prodáváme tu čorky ti co věří serviskám a stavu tachometru jsou kokoti podvádět je normální To že jsou servisky určeny k podvodu dokazuje to že to nejsou běžně dostupné servisky které prodává škoda těm co jí stratí a jsou označené koupit si jí mužete někde zde za 14kč http://isslm.skoda-auto.com/webapp/wcs/sto...0401&langId=-11 Ale jedná se o servisky které se dodávají k novým vozům stačí vyplnit a vaše auto bylo servisováno Tyto servisky mají ale razítko Duplikát Právě a on prodává jak se sám vychloubal bez razítka. Takže určené k podvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zrovna se kochám stavem konta a krásnými razítky v mé nové servisce vy wolové 2PM prodává své auto supr cena! Pravidelně servisováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zase to tak neprozivejte... Kdo prodava tempomaty,maxidoty...a jine veci po x kusech,tak je jako koupi a potom je prodava??To je taky asi podvod,ne??Nebo kdo poskytuje nelegalni softy,treba jako DP,autodata...atd..to je legalni??Myslim si,ze je toho vic a hlavne Ti,kteri to nejvic provozuji,tak kecaj.. Asi by bylo lepsi to nechat,jak to je,nebo se toho nejaky stoura chytne a muze taky toto forum jit vite kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 nějakej kokot si sem příjde, škodovky jsou mu beztak u prdele, hlavně že si tady vyvěsí zlodějský inzerát. A ještě ho tady lidi podporujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zrovna se kochám stavem konta a krásnými razítky v mé nové servisce vy wolové 2PM prodává své auto supr cena! Pravidelně servisováno Ještě někde "upravit" kilometry. Mám najeto 51tis od 09/2003 a zdá se mi to moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 nějakej kokot si sem příjde, škodovky jsou mu beztak u prdele, hlavně že si tady vyvěsí zlodějský inzerát. A ještě ho tady lidi podporujou? Tome a myslíš, že ti, co prodávají ostatní věci, jsou taky fandové do škofky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Zase to tak neprozivejte...Kdo prodava tempomaty,maxidoty...a jine veci po x kusech,tak je jako koupi a potom je prodava??To je taky asi podvod,ne??Nebo kdo poskytuje nelegalni softy,treba jako DP,autodata...atd..to je legalni??Myslim si,ze je toho vic a hlavne Ti,kteri to nejvic provozuji,tak kecaj.. Asi by bylo lepsi to nechat,jak to je,nebo se toho nejaky stoura chytne a muze taky toto forum jit vite kam... Tohle je právě špatnej argument. TO že někdo toho prodává více nemusí znamenat že to někde krade. Ale ty servisky jsou jasné. Jinak asi sem fakt najivka, ale nikdy mě tu žádnej inzerát nepřipadal jako, že to někde někdo ukradl. Spoustu lidí co tu prodává náhradní díly má vrakoviště.. Jinak mi přijde děsivé jak je jednoduché někoho podvést koupím si od sampa knížku za litr a pak někde nechám stáhnout km což se tu taky nabízelo a investice 2litry a auto prodá o x 1000 víc. Editováno: 22. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Ale ze prskaj jenom tedeickari,co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Ale ze prskaj jenom tedeickari,co?? Bo máme jenom 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jasne...ma doma nahradni dily a ma jich tolik,ze nestaci vsude davat inzeraty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 zabiak jezis tak krad taky a neres to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) zabiak jezis tak krad taky a neres to asi začnu Prodám Octavii TDI 84Kw (ps. sháním červenou lihovku). RV.2000 najeto 50tis (sampo máš SM) seviska. Supr stav. (Koupím neohmataný volant) Chip Cumpu (jen co seženu tu samolepku). Xenony!! ( doufám, že maj v Globusu zejtra otevříno: Philips bule vision) Výbava L a K (jen světla, ale snad to nepozná) Ten inzerát mi nevadil do té doby než jsem se dověděl, že neprodává ty co se prodávají a jsou označené jak napsal cozby duplikát. Ale originální co se dávají při výrobě. Editováno: 22. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ja bych to neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 zabiak jezis tak krad taky a neres to asi začnu Prodám Octavii TDI 84Kw (ps. sháním červenou lihovku). RV.2000 najeto 50tis (sampo máš SM) seviska. Supr stav. (Koupím neohmataný volant) Chip Cumpu (jen co seženu tu samolepku). Xenony!! ( doufám, že maj v Globusu zejtra otevříno: Philips bule vision) Výbava L a K (jen světla, ale snad to nepozná) Ten inzerát mi nevadil do té doby než jsem se dověděl, že neprodává ty co se prodávají a jsou označené jak napsal cozbi duplikát. Ale originální co se dávají při výrobě. Ty ses fakt jelito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ...Ten inzerát mi nevadil do té doby než jsem se dověděl, že neprodává ty co se prodávají a jsou označené jak napsal cozbi duplikát... To je dyvný, já šádního cosbIho neznám Ten si ti poděkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.