Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 nějak to utichlo. kdy to teda je a jede nekdo odsud? ja bych si vejlet udělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 nějak to utichlo. kdy to teda je a jede nekdo odsud? ja bych si vejlet udělal... já možná pojedu, protože to mám kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 a víš datum? ja sem fakt asi pako, protože sem to na webu nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 a víš datum? ja sem fakt asi pako, protože sem to na webu nikde nenašel pozri tu Lipsko rád by som išiel tiež, ale mám akurát dáke školenie z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 a víš datum? ja sem fakt asi pako, protože sem to na webu nikde nenašel pozri tu Lipsko rád by som išiel tiež, ale mám akurát dáke školenie z prace no a navíc, ty tom máš asi blíž do Ženevy,což ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 62454: super, dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) tak co je ? Nepojedem ? já to mám 140 km Editováno: 24. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 na 90% jedu, sice to mam asi o par km dal nez ty, ale chci se tam podivat, doufam, ze ukecam mladou jako spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) no z Budějc ještě + 240 km Editováno: 24. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 380km je jako když plivneš , z toho strach nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Zatím o tom vážně s přítelkyní uvažujem.. Je to nějakých 100 km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 no do řiti, všichni to máte takovej kousek. no, ale kdyz pojedu z Prahy, tak to bude pohoda. no a co, dáme teda nějakej hromadnej odjezd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Kolik je to z Praglu??? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 jirka tvrdi, ze to ma 140km, já z budejc +240km. z budejc do prahy je to cca 140km, takze z prahy by to melo bejt cca 240km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ty vole to je výpočet, nestuduješ ty matfyz ? Jo, je to přesný. Jede se z Prahy kolem letiště na Slaný, Louny, Chomutov, Hora sv. Šebestiána (přechod), Marienberg, Chemnitz (skrz celý město), Leipzig. Cesta nic moc, tak je dobrý si dát časovýho fora. Mezi Chemnitz a Lipskem to stojí vysloveně za hovno, ale někdo to jezdí myslím po dálnici, což je, jak už název sám napovídá, o hodně dál , ale rychlejší. A vůbec, koukněte se na cestu na www.viamichelin.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 si se posral ne? já a matfyz? bych už neměl vlasy no jestli je to cesta na prd, tak bych to hnal asi spíš po tý dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Bych to tady od nás z DC viděl kus po nové dálnici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no jo sakra, já na to zapomněl. Z Prahy na dálnici směr Litoměřice, pak kousek (díky ekologickým aktivistům) samej kopec, samá zatáčka a před Teplicema znovu na dálnici a už v pohodičce dál kolem Ustí n./L., přechod Petrovice a do Dráždan. Dál myslím po dálnici směr Berlín a někde se odbočuje vlevo na Lipsko. Ale tohle už nevím přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no jo sakra, já na to zapomněl. Z Prahy na dálnici směr Litoměřice, pak kousek (díky ekologickým aktivistům) samej kopec, samá zatáčka a před Teplicema znovu na dálnici a už v pohodičce dál kolem Ustí n./L., přechod Petrovice a do Dráždan. Dál myslím po dálnici směr Berlín a někde se odbočuje vlevo na Lipsko. Ale tohle už nevím přesně. Tak to je přesně ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Editováno: 26. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jo jo, jsem jouda. Jen doplním, že to je z Prahy touhle trasou 267 km a z toho 229 km po dálnici !!! Takže legrace tak na 2 - 2,5 hodiny. A blbý je, že když pojedu tou původní trasou, jak jsem psal těch 140 km, tak tam nebudu dřív, než ten, kdo vyjede z Prahy. Průjezd skrz Chemnitz a pak okreska do Lipska je děs. Takže jsem si odpověděl sám a jedu taky po dálnici z Teplic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Teď ještě musím přemluvit drahou polovičku..i když, ta by byla celkem pro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 a proč jí chceš přemlouvat ? Já bych byl jedině rád, kdyby byla doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 proc? ty nemáš rád Jiříkovo polovičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 já jsem si říkal, jestli tam mám zdůraznit, že myslím tu svojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.