Přejít na obsah

Lipsko

Luke288

Doporučené příspěvky

ty vole to je výpočet, nestuduješ ty matfyz ? :smich::smich::smich:

Jo, je to přesný. Jede se z Prahy kolem letiště na Slaný, Louny, Chomutov, Hora sv. Šebestiána (přechod), Marienberg, Chemnitz (skrz celý město), Leipzig. Cesta nic moc, tak je dobrý si dát časovýho fora. Mezi Chemnitz a Lipskem to stojí vysloveně za hovno, ale někdo to jezdí myslím po dálnici, což je, jak už název sám napovídá, o hodně dál :smich: , ale rychlejší. A vůbec, koukněte se na cestu na www.viamichelin.com :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo sakra, já na to zapomněl. Z Prahy na dálnici směr Litoměřice, pak kousek (díky ekologickým aktivistům) samej kopec, samá zatáčka a před Teplicema znovu na dálnici a už v pohodičce dál kolem Ustí n./L., přechod Petrovice a do Dráždan. Dál myslím po dálnici směr Berlín a někde se odbočuje vlevo na Lipsko. Ale tohle už nevím přesně.

Odkaz ke komentáři

no jo sakra, já na to zapomněl. Z Prahy na dálnici směr Litoměřice, pak kousek (díky ekologickým aktivistům) samej kopec, samá zatáčka a před Teplicema znovu na dálnici a už v pohodičce dál kolem Ustí n./L., přechod Petrovice a do Dráždan. Dál myslím po dálnici směr Berlín a někde se odbočuje vlevo na Lipsko. Ale tohle už nevím přesně.

Tak to je přesně ono :)

Odkaz ke komentáři

jo jo, jsem jouda. Jen doplním, že to je z Prahy touhle trasou 267 km a z toho 229 km po dálnici !!! Takže legrace tak na 2 - 2,5 hodiny. -_-

A blbý je, že když pojedu tou původní trasou, jak jsem psal těch 140 km, tak tam nebudu dřív, než ten, kdo vyjede z Prahy. Průjezd skrz Chemnitz a pak okreska do Lipska je děs. Takže jsem si odpověděl sám a jedu taky po dálnici z Teplic. :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...