patvec Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Zdravím chlapi, mám jeden dotaz, na mojej Octe 1,6/74kW rv98 nemám origo zapojený palubný počítač, po preštudovaní rôznych článkov som sa rozhodol si ho dorobiť. Zohnal som si páčku s prepínačom, kabeláž na pripojenie páčky s prístrojovou doskou a tiež kábel na prepojenie prístrojovej dosky s RJ. Všetko mám zapojené, na budíkoch mi svieti MFA, prepínanie hodnôt tiež funguje, ale hodnoty tam nabehnú hneď po zapnutí klúčika uplne bezmyselné a nemenia sa. Viem že by sa to malo ešte nakódovať, ale neviem ako, môže mi niekto poradiť ako to treba nakódovať a cez aký soft? OBD kábel mám, VAG-Com 4.09 tiež. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) A budiky mas s podporou palub. pc? Editováno: 24. Březen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patvec Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ano budíky mám ktoré to podporujú, len to ukazuje čudné údaje. Ale už to je vyriešené, našiel som maníka ktorý na to pozrel a prekódoval to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.