David-pv Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jednou za čas se stane na Octávii TDi 81KW že při podřazení po delší jízdě se ozve při pouštění spojky divný zvuk, takové "zamrčení", celkem hlasité. Setkal se s tím někdo? Čím to je? Udělá to třeba 4x po sobě a potom třeba měsíc ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Nejake divne "zamrceni" se taky ozyva i me, ale kdyz spojku vymacknu ... taky me to pekne "sere" uz delsi dobu a nevim cim to je ... kazdy mi rika, ze mi sice "mrnci" v hlave, ale ja to proste slisim ... taky se mi to zda vyrazne Jo, a nekdy se mi to nestane ani jednou treba pri jizde na 1000 km a nekdy se mi to stane, teda, nekdy to slisim i 10x za den ... Porad je to JENOM eMBecka ... Editováno: 29. Březen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 už se to tady řešilo, tak jsem to v mrazu pozoroval, ale už dlouho nic. A dělalo to jen při vyšších otáčkách. Prej neřešit a jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 už se to tady řešilo, tak jsem to v mrazu pozoroval, ale už dlouho nic. A dělalo to jen při vyšších otáčkách. Prej neřešit a jezdit. No, me osobne to dela kdyz otacky klesaji ... ale je zas pravda, jak rikas, ze kdyz klesaji treba z 2.200 tak to temer nepocut ... kdyz je to cca. 3.000 tak je to znatelne ... tak jo no, budu jezdit a uvidime co vyskoci z motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Teď jsem měl skoro 2 měsíce klid kdy to neudělalo ani jednou a minulý týden při delší cestě asi 200km se zvuk při podřazení zase objevil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Pánove při podřazování se protočí spojkové ložisko tedy jeho vnější kroužek toto nastane při rozdílnych otáčkach a prudkem puštění spojkového pedálu jediná rada je při podřazování nespěchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Pánove při podřazování se protočí spojkové ložisko tedy jeho vnější kroužek toto nastane při rozdílnych otáčkach a prudkem puštění spojkového pedálu jediná rada je při podřazování nespěchat No neviem ako v pripade ostatnych, ale u mna to toto URCITE nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.