Publikováno Březen 24, 200718 r Jednou za čas se stane na Octávii TDi 81KW že při podřazení po delší jízdě se ozve při pouštění spojky divný zvuk, takové "zamrčení", celkem hlasité. Setkal se s tím někdo? Čím to je? Udělá to třeba 4x po sobě a potom třeba měsíc ani jednou.
Březen 29, 200718 r Nejake divne "zamrceni" se taky ozyva i me, ale kdyz spojku vymacknu ... taky me to pekne "sere" uz delsi dobu a nevim cim to je ... kazdy mi rika, ze mi sice "mrnci" v hlave, ale ja to proste slisim ... taky se mi to zda vyrazne Jo, a nekdy se mi to nestane ani jednou treba pri jizde na 1000 km a nekdy se mi to stane, teda, nekdy to slisim i 10x za den ... Porad je to JENOM eMBecka ... Upraveno Březen 29, 200718 r od lamosi
Březen 29, 200718 r už se to tady řešilo, tak jsem to v mrazu pozoroval, ale už dlouho nic. A dělalo to jen při vyšších otáčkách. Prej neřešit a jezdit.
Březen 30, 200718 r už se to tady řešilo, tak jsem to v mrazu pozoroval, ale už dlouho nic. A dělalo to jen při vyšších otáčkách. Prej neřešit a jezdit. No, me osobne to dela kdyz otacky klesaji ... ale je zas pravda, jak rikas, ze kdyz klesaji treba z 2.200 tak to temer nepocut ... kdyz je to cca. 3.000 tak je to znatelne ... tak jo no, budu jezdit a uvidime co vyskoci z motora
Květen 22, 200718 r Autor Teď jsem měl skoro 2 měsíce klid kdy to neudělalo ani jednou a minulý týden při delší cestě asi 200km se zvuk při podřazení zase objevil...
Květen 22, 200718 r Pánove při podřazování se protočí spojkové ložisko tedy jeho vnější kroužek toto nastane při rozdílnych otáčkach a prudkem puštění spojkového pedálu jediná rada je při podřazování nespěchat
Květen 24, 200718 r Pánove při podřazování se protočí spojkové ložisko tedy jeho vnější kroužek toto nastane při rozdílnych otáčkach a prudkem puštění spojkového pedálu jediná rada je při podřazování nespěchat No neviem ako v pripade ostatnych, ale u mna to toto URCITE nie je...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.