Octavian1 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Tak se u Alesiho objevila polozka DVD navigace, mam Audience, a docela bych bral i NExus s CD menicem. 1.otazka zni : kdyz bych vyndal Audience a dal Nexus, bude to dal fungovat se sound systemem, maxidotem, a co parkovaci senzory bude se to zobrazovat dal na obrazovce Nexusu 2. Co potom pripojit nejaky prehravac DVD filmu.. slo by to aby se mi na predni obrazovce pousteli?? 3.V pripade one vymeny za nexus nechce nekdo uplne nove Audience MR2007?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Bude fungovat se vším mimo park.senzorů.Ty se na navi nezobrazí.Myslím,že tato DVD umí přehrávat pouze Mapy na DVD nosiči,hudbu ani filmy DVD myslím zatím ne-ale je možné,že to nějak po úpravě SW půjde.DVD přehrávač k tomu půjde,budeš potřebovat převodník PAL/RGB.Jinak,proč nenapíše Alessiovi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Tomu uz jsem psal, zatim je asi mimo, a prakovaci senzory teda maji nejaky externi repracek ktery bude tudiz jen pipat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak to je nářez, to nejlepší(myslim navi Nexus) co si člověk může do OII dát neumí zobrazit parkovací senzory, coz umí i blbej Stream... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) A za kolik bys tu Audience pustil? Alessio ji prodává za 9800. Když ještě nějakou tu stokorunku slevíš, beru okamžitě. Editováno: 24. Březen 2007, autor: Gogon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A za kolik bys tu Audience pustil? Alessio ji prodává za 9800. Když ještě nějakou tu stokorunku slevíš, beru okamžitě. No nejdriv si musim auto privezt z fabriky a to ma byt na konci dubna, ale urcite bych ti to nechal tak za 8micku, byla by uplne nova, ale je jeste tak mesic cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ale potřeboval bych to vědět na 101%, jestli ji teda pustíš. Objednával jsem si ji včera u Alessia spolu s ostatními doplňky, tak abych to mohl ještě bez problémů zrušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Já prodávám Streema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ale potřeboval bych to vědět na 101%, jestli ji teda pustíš. Objednával jsem si ji včera u Alessia spolu s ostatními doplňky, tak abych to mohl ještě bez problémů zrušit. TAk na 100% ne radsi si to nechej objednany, ja to kdyztak pak nekdy prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Víš ty co? Zkusim ten měsíc počkat a pak mi dej, prosím, vědět, jak ses rozhodl. Ty ostatní části, co jsem objednával, budou stejně nejdřív za 14 dní, tak těch dalších 14 dní už taky nějak vydržím. Alespoň se můžu delší dobu soustředit na zvuky uvnitř a na celkové chování auta. Mám najeto teprve okolo 1800, tak mi to bude jistě k užitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Ok ale musis se pripomenout, a ted si kamarad dovez taky jedno auto a bude z nej montovat audience tak se ho muzu zeptat jeslti to nechce pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Jo to by taky šlo. A to má nové auto, nebo už je to delší dobu v provozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Ted jsem s nim mluvil arikal ez si to rdasi necha pro budouci prodej, mel to v provozu cca 9000km, ale to uz ej stejne jedno, dej vedet an konci mesice a ja ti reknu na 100% jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 OK. Domluveno. Na konci měsíce tu na tebe vznesu dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak nevím, zda-li myslíš konec tohoto, nebo až konec příštího měsíce Každopádně se teda ptám, jak to s tou Audienc vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ja myslel pristiho ale spis mi napis do sZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jasná páka Jen prověřuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasan Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Tak uz ji mam nejaky patek v aute a musim rict, ze bomba. Navi uplne super, TMC taky (pokud tam nekdo zada ty zacpy a uzavirky), filmy to neprehrava, ma to video vstup, ale ten se po rozjeti automaticky zablokuje a jde jenom zvuk :-( musim nekde sehnat tu sikovnou krabicku, ktera to umi odblokovat i za jizdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Len na okraj, tu nie je bazár! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.