barťák Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 Chlapi, setkal se už někdo s tím, že by mu zateklo do střechy, konkrétně jsem po dešti vyléval vodu z plastové krytky na horním osvětlení! Vůbec nechápu kudy! Díky za odpověď. Citovat
barbarosa Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 tak to je mazec, slyším to poprvé. asi to bude někde těsnění kolem čelního skla. Jestli máš střešní okno tak i možná tím. Kámošovi tak teklo do Favorita. Citovat
danone Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 ak si mal stresny nosic tak to moze byt tym. ja som ho mal a ked som ho zlozil tak mi zatekalo cez dierky na okraji strechy co zostali pod tou platovou ciernou listou. origo tam maju byt take gumene stupliky ale ja ich tam nemam lebo som ich uz nenasiel po 5rokoch tak tam asi nadrbem silikon Citovat
barťák Vloženo 30. Březen 2007 Autor Vloženo 30. Březen 2007 Díky za nápady, teď jsem se dověděl, že to je možná okolo střešní antény. Šíbr nemám. Tak jedině asi tím. Protože kolem čelního skla myslím to není možný! Nebo se někdo setkal s jinou možností? Díky za odpovědi. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.