Planeta Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky No pres VAG tam lze nahlednout, ale kdyz ani tam tak snad kontakt u cidla - ve predu pod krytkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky No pres VAG tam lze nahlednout, ale kdyz ani tam tak snad kontakt u cidla - ve predu pod krytkou Oki diky mrknu po tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No nejak nemuzu najit to cidlo - rekne mi nekdo kdepak se nachazi ? - diky (mam takovou mene prehlednou DP...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) No nejak nemuzu najit to cidlo - rekne mi nekdo kdepak se nachazi ? - diky (mam takovou mene prehlednou DP...) To čidlo máš pod plastovou mriežkou v nárazníku na strane vodiča vpredu.... Editováno: 26. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tisicere diky Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tisicere diky Ti Šak musíme si pomáhať..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.