Publikováno Březen 24, 200718 r Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky
Březen 24, 200718 r Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky No pres VAG tam lze nahlednout, ale kdyz ani tam tak snad kontakt u cidla - ve predu pod krytkou
Březen 24, 200718 r Autor Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky No pres VAG tam lze nahlednout, ale kdyz ani tam tak snad kontakt u cidla - ve predu pod krytkou Oki diky mrknu po tym
Březen 26, 200718 r Autor No nejak nemuzu najit to cidlo - rekne mi nekdo kdepak se nachazi ? - diky (mam takovou mene prehlednou DP...)
Březen 26, 200718 r No nejak nemuzu najit to cidlo - rekne mi nekdo kdepak se nachazi ? - diky (mam takovou mene prehlednou DP...) To čidlo máš pod plastovou mriežkou v nárazníku na strane vodiča vpredu.... Upraveno Březen 26, 200718 r od octavio
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.