Planeta Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky Citovat
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2007 Vloženo 24. Březen 2007 Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky No pres VAG tam lze nahlednout, ale kdyz ani tam tak snad kontakt u cidla - ve predu pod krytkou Citovat
Planeta Vloženo 24. Březen 2007 Autor Vloženo 24. Březen 2007 Cau - narazil sem na zajimavej problemek - nevim cim to ale z niceho nic mi PPC neukazuje venkovni teplotu.Cim to a jak to spravit ? Diky No pres VAG tam lze nahlednout, ale kdyz ani tam tak snad kontakt u cidla - ve predu pod krytkou Oki diky mrknu po tym Citovat
Planeta Vloženo 26. Březen 2007 Autor Vloženo 26. Březen 2007 No nejak nemuzu najit to cidlo - rekne mi nekdo kdepak se nachazi ? - diky (mam takovou mene prehlednou DP...) Citovat
octavio Vloženo 26. Březen 2007 Vloženo 26. Březen 2007 (editace) No nejak nemuzu najit to cidlo - rekne mi nekdo kdepak se nachazi ? - diky (mam takovou mene prehlednou DP...) To čidlo máš pod plastovou mriežkou v nárazníku na strane vodiča vpredu.... Editováno: 26. Březen 2007, autor: octavio Citovat
octavio Vloženo 27. Březen 2007 Vloženo 27. Březen 2007 Tisicere diky Ti Šak musíme si pomáhať..... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.