Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po výmneně pneumatik zimní -letní začalo auto hučet takže mám pocit že není něco v pořádku. Letí pneumatiky už na autě jsem měl namontovaný a nikdy to tak nehučelo Mám pocit jako by to hučelo ložisko. Setkal se někdo z Vás takovouto závadou ? Děkuji za odpověd .

tohle snad patří do podvozku ne? od čeho jsou tu různé sekce

tohle snad patří do podvozku ne? od čeho jsou tu různé sekce

tak tak, taky todle nechapu!!! :blbec:

Po výmneně pneumatik zimní -letní začalo auto hučet takže mám pocit že není něco v pořádku. Letí pneumatiky už na autě jsem měl namontovaný a nikdy to tak nehučelo Mám pocit jako by to hučelo ložisko. Setkal se někdo z Vás takovouto závadou ? Děkuji za odpověd .

Také jsem měl ten pocit, ale jak čím více jezdím, tím jsem si více zvykl a někdy to hučí někdy ne, asi jde o subjektivní pocit. Po jízdě jsem chodil okolo auta, rukou šahal na elektrony, jestli nejsou moc horké, ale nic. Prostě to už neřeším a mám pocit, že to asi opravdu hučelo mi v uších a nebo jinde ;)

A vyvážil sis ty kola před tím, než si je dal na auto?

PS: Nauč se používat forum, jsou tu různé sekce a ty si to dal do špatné!

duchaček to zaridi ;)

A vyvážil sis ty kola před tím, než si je dal na auto?

PS: Nauč se používat forum, jsou tu různé sekce a ty si to dal do špatné!

JJ, mám je uskladněny u kamaráda i s elektrony, nechal jsem přehodit přední pneu za zadní, elektrony zůstaly na každé kolo jak byly a vyváženo. |Stejně je tam nějaký divný zvuk, hluk. Asi koupím nové elektrony, 3kusy už byly rovnány, z toho jeden dvakrát :( Asi jsem prase, které se neumí vyhnout dírám nebo co? :blbec:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.