Lukas_cz Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Prosím o radu kde by se daly pochromovat litá kola. Kolik to stojí a kolik to vydrzi?? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 to bude podle mě dost drahý .. chrom je drahej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 to bude podle mě dost drahý .. chrom je drahej .. supr info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Gil: však mě znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 kdysi sem se o to zajímal a nelze jelikož kola sou hliníková slitina chrom se na tom neudrží moc dlouho navíc proces chromování je specifický a pokud by to nedělal známý bokem v práci tak si nedokážu představit tu cenu takže zbývá buď leštit a nebo investovat do nových kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no nevim jestli se neudrzi chrom na tech kolech,znamy ma pochromovane kola,tak je uz koupil, a zatim vypadaji krasne nic se nesloupava a drzi pekne tim ze je koupil nemyslim nove,predchozi majitel si je nechal pochromovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.