Hany Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Tak za 567 000, bych si toho nabiteho Pasika nechal libit . http://www.autorevue.cz/Magazin/VW-Passat-...78/default.aspx H. Editováno: 26. Březen 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no ty voe to je cena, ach jo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 To je vidět jak nás tady, chudáky Evropany, dřou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 už jednou jsem si povzdechnul při ceně nové Jetty v USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 už jednou jsem si povzdechnul při ceně nové Jetty v USA a tu bych bral taky okamzite hned !!!! tak si objedname konetejnerek a dovezeme 2 jetticky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 už jednou jsem si povzdechnul při ceně nové Jetty v USA a tu bych bral taky okamzite hned !!!! tak si objedname konetejnerek a dovezeme 2 jetticky :-) propašujeme, volám kámovi CS Cargo a jdem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 už jednou jsem si povzdechnul při ceně nové Jetty v USA a tu bych bral taky okamzite hned !!!! tak si objedname konetejnerek a dovezeme 2 jetticky :-) propašujeme, volám kámovi CS Cargo a jdem na to tři, nebo to na vás naprášim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jeste chvili pockej, mozna ze bude mit vetsina uzivatelu fora zajem. Vezmes rovnou par kamionu a muzeme prejmenovat skodahome na VWhome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 presne jeste bych pockal - ale ta Jetta je co.... taky bych jednu - kdyz ted ale vidim toho pasika.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 presne jeste bych pockal - ale ta Jetta je co.... taky bych jednu - kdyz ted ale vidim toho pasika.............. http://config.vw.com/autodata/config/build...VCQ&model=jetta jen si vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 to je známá věc. Tam jsou nová auta levná jako prase. Vždyť třeba takový Cherokee vyjde asi na 700tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.