Přejít na obsah

TLumiče O1 RS

DeliRS

Doporučené příspěvky

Pánové má někdo zkušenost s výměnou tlumičů RS 1 na obou napravách za něco jiného neř ORIGO ?

1) Zajímá mě jestli se dá koupit stejná kvalita za méně peněz ?

2) Bylo mi doporučeno vzít si tvrdší Bilsteiny z normál Octy 1,8T ? Nějaká zkušenost ?

3) Tlumiče RS jsou stejné nebo tvrdší oproti jiným modelům ?

Děkuji za radu nebo zkušenost :palec2:

Prosím bez OT .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite bez do tech HP, ja je mam na combi a maximalni spokojenost, a hlavne jsou delany i na nizsi pruziny, ktery kdyz das na seriovej tlumic tak ho akorat znicis....A daj se tm domluvit i docela solidni ceny...A zacali delat a prodavat nizsi pruziny i na predek, coz jeste nemaj ani na netu...

A jen tak pro zajimavost, ja to usmolouval na dbanact tisisc na cely auto, vcetne pruzin....

Odkaz ke komentáři

Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné)

No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne???

Mam kajba ultra excel -G a bilstein B4 a jsou super!!ty hp neznam!ale koupil jsem to na www.mjautodily.cz
Odkaz ke komentáři

Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné)

No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne???

Mam kajba ultra excel -G a bilstein B4 a jsou super!!ty hp neznam!ale koupil jsem to na www.mjautodily.cz

No jsou HP Sporting....cesky, mrkni na www.hpsporting.cz dozvis se tam vic...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...