DeliRS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Pánové má někdo zkušenost s výměnou tlumičů RS 1 na obou napravách za něco jiného neř ORIGO ? 1) Zajímá mě jestli se dá koupit stejná kvalita za méně peněz ? 2) Bylo mi doporučeno vzít si tvrdší Bilsteiny z normál Octy 1,8T ? Nějaká zkušenost ? 3) Tlumiče RS jsou stejné nebo tvrdší oproti jiným modelům ? Děkuji za radu nebo zkušenost Prosím bez OT . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Kolik vyjdou origo? Já teď uvažuji o HP sporting, stojí 12tis bez DPH. Přední jsopu výškově stavitelné a dají se kompletně repasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeliRS Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Origo asi 14 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No tak to bych bral ty HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeliRS Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jenže je to jen předek a bez daně Doporučujou mi v dílech vzít si bilsteiny na 1,8T , zatížení je stejné a pokud na to dám pružiny -35 HR tak by to mělo i sedět jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jenže je to jen předek a bez daně Doporučujou mi v dílech vzít si bilsteiny na 1,8T , zatížení je stejné a pokud na to dám pružiny -35 HR tak by to mělo i sedět jak má. tak to mám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Urcite bez do tech HP, ja je mam na combi a maximalni spokojenost, a hlavne jsou delany i na nizsi pruziny, ktery kdyz das na seriovej tlumic tak ho akorat znicis....A daj se tm domluvit i docela solidni ceny...A zacali delat a prodavat nizsi pruziny i na predek, coz jeste nemaj ani na netu... A jen tak pro zajimavost, ja to usmolouval na dbanact tisisc na cely auto, vcetne pruzin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne??? Mam kajba ultra excel -G a bilstein B4 a jsou super!!ty hp neznam!ale koupil jsem to na www.mjautodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne??? Mam kajba ultra excel -G a bilstein B4 a jsou super!!ty hp neznam!ale koupil jsem to na www.mjautodily.cz No jsou HP Sporting....cesky, mrkni na www.hpsporting.cz dozvis se tam vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.