Publikováno Březen 30, 200718 r Asi blba otazka ale jak ho tam prichytit ? Docela jsem z toho zmatenej.Diky
Březen 30, 200718 r ke znaku máš mit ještě plastový držáček a k tomu jsou lepítka, které nalepíš na příčky masky, držák na to a znak na něj, a drží to opravdu dobře
Březen 30, 200718 r ke znaku máš mit ještě plastový držáček a k tomu jsou lepítka, které nalepíš na příčky masky, držák na to a znak na něj, a drží to opravdu dobře Ale ten plastovej spodek lepítka nemá, takže přilípnout nějakým goot lepidlem!!
Březen 30, 200718 r Ale ten plastovej spodek lepítka nemá, takže přilípnout nějakým goot lepidlem!! dyt je to to červené na fotce, aspon ja je k tomu mam ale bud tak jak řikáš, nebo nějakou vyšší oboustranku
Březen 30, 200718 r Autor sem teda zadny lepitko na ten cernej plastik nedostal takze to asi zkonci u vterinaku Prislo me tohle: Upraveno Březen 30, 200718 r od Planeta
Březen 31, 200718 r sem teda zadny lepitko na ten cernej plastik nedostal takze to asi zkonci u vterinaku Prislo me tohle: Máš recht, já to koupil taky takhle!!! Když jsem to lepil na Tahokov na Fabii tak jsem si na to udělal rovnou plochu tavnou pistolí! Na samotném mi to pořád padalo! Upraveno Březen 31, 200718 r od Octavinek
Duben 1, 200718 r Autor sem teda zadny lepitko na ten cernej plastik nedostal takze to asi zkonci u vterinaku Prislo me tohle: Máš recht, já to koupil taky takhle!!! Když jsem to lepil na Tahokov na Fabii tak jsem si na to udělal rovnou plochu tavnou pistolí! Na samotném mi to pořád padalo! Ty jo tak to je uz takovej drsnej zpusob - tavnou pistoli - no uvidim co z toho vznikne - se bojim hlavne at tim neco neponicim at uz masku nebo ten vlastni znak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.