PROCHY603 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? ze by to nebolo v 2002 ? Ja mam 98 a mam ho tam. Zaujimave ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 podle mě by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Já mám jeden z prvních faceliftů, classic, původně úplná socka a stmívání mám (hned vedle naklápění světel). T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? dorobit sa to da, ja mam Tour MR07 a stmievanie NEMAM je tam podla DP mezdi A3 a A4 /pre inostrancov nepisem o OOOO/ odporovy drot, ktory zraza napatie 12V na cca. 9V a to potom ide cez A4 na vsetky osvetlene prvky. riesenie: najst uzol v kabelazi kde sa pripaja ten odporovy drat /ja to budem robit ked bude dole pristrojovka/, vyhodit odporovy drat, zohnat si zdruzeny regulator naklon svetiel + regulacia osvetlenia a zvysok zapojit podla DP. A3 na pin 58, A4 na pin 58d. zem pin 31 je aj na povodnej kabelazi pre naklon, takze tam je to v pohode. a este jedna drobnost, treba vymenit 6pin konektor miesto 4 pin. vela zdaru v hladani toho pripojneho miesta ked to budem robit, hodim info kde som ho mal ja. Editováno: 31. Březen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.