Publikováno Březen 30, 200718 r nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,??
Březen 30, 200718 r nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? ze by to nebolo v 2002 ? Ja mam 98 a mam ho tam. Zaujimave !
Březen 30, 200718 r Já mám jeden z prvních faceliftů, classic, původně úplná socka a stmívání mám (hned vedle naklápění světel). T.
Březen 31, 200718 r nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? dorobit sa to da, ja mam Tour MR07 a stmievanie NEMAM je tam podla DP mezdi A3 a A4 /pre inostrancov nepisem o OOOO/ odporovy drot, ktory zraza napatie 12V na cca. 9V a to potom ide cez A4 na vsetky osvetlene prvky. riesenie: najst uzol v kabelazi kde sa pripaja ten odporovy drat /ja to budem robit ked bude dole pristrojovka/, vyhodit odporovy drat, zohnat si zdruzeny regulator naklon svetiel + regulacia osvetlenia a zvysok zapojit podla DP. A3 na pin 58, A4 na pin 58d. zem pin 31 je aj na povodnej kabelazi pre naklon, takze tam je to v pohode. a este jedna drobnost, treba vymenit 6pin konektor miesto 4 pin. vela zdaru v hladani toho pripojneho miesta ked to budem robit, hodim info kde som ho mal ja. Upraveno Březen 31, 200718 r od Tunak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.