Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? :D

nazdar. da sa dorobit potenciometer na stmievanie budikou do OC1 2002 clasic.,?? :D

ze by to nebolo v 2002 ? Ja mam 98 a mam ho tam. Zaujimave ! :o

podle mě by to mělo jít

Já mám jeden z prvních faceliftů, classic, původně úplná socka a stmívání mám (hned vedle naklápění světel).

T.

dorobit sa to da, ja mam Tour MR07 a stmievanie NEMAM :unsure: je tam podla DP mezdi A3 a A4 /pre inostrancov nepisem o OOOO/ odporovy drot, ktory zraza napatie 12V na cca. 9V a to potom ide cez A4 na vsetky osvetlene prvky.

riesenie:

najst uzol v kabelazi kde sa pripaja ten odporovy drat /ja to budem robit ked bude dole pristrojovka/, vyhodit odporovy drat, zohnat si zdruzeny regulator naklon svetiel + regulacia osvetlenia a zvysok zapojit podla DP. A3 na pin 58, A4 na pin 58d. zem pin 31 je aj na povodnej kabelazi pre naklon, takze tam je to v pohode. a este jedna drobnost, treba vymenit 6pin konektor miesto 4 pin.

vela zdaru v hladani toho pripojneho miesta ;) ked to budem robit, hodim info kde som ho mal ja.

Upraveno od Tunak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.