acter Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jakou mate oblibenou znacku auto-kosmetiky? Ja jsem kdysi delal brigadu v jednom nejmenovanem autosalonu (Žďáráky proklinanem...mistni kluci urcite budou vedet) a pripravovali jsme auta na predvadecky => umyt,nalestit,vycistit,atd... Bylo pod zastitou firmy SONAX a tak jsem mel moznost setkat se dukladne s jejich vyrobky...a dodneska na Sonax nedam dopustit...Co Vy na to? Jste jineho nazoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Buď Sonax a nebo Coyote na čištění. Na voskování mam Turtle wax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Teď mám sonax předtím jsem používal turtle wax obojí je prfektní. Na plasty používám protectant perfektně vyčistí a oživí. Používám ho od začátku a plasty mám pořád jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jakou mate oblibenou znacku auto-kosmetiky? Ja jsem kdysi delal brigadu v jednom nejmenovanem autosalonu (Žďáráky proklinanem...mistni kluci urcite budou vedet) Jakože tři tečky...? Jj, používám výhradně Sonax a nedám na něj dopustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jakou mate oblibenou znacku auto-kosmetiky? Ja jsem kdysi delal brigadu v jednom nejmenovanem autosalonu (Žďáráky proklinanem...mistni kluci urcite budou vedet) Jakože tři tečky...? Jj, používám výhradně Sonax a nedám na něj dopustit... Bingo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bingo :-) Také jsem měl tu čest s nimi spolupracovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 jj, Sonax nezklame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ja mam vosk od zelvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 co se mě osvědčilo: Sonax a 3M - lak Coyote - pneu Velvana - plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Používám Želvu a na asfalt Suchý čistič od PanOilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tady je zadní štítek s popisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ja mam vosk od zelvy... no mně želva neseděla, blbě se s tím dělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ja mam vosk od zelvy... ja taky zelvicku hlavne na lak s TFE a na plasty atd uz ruzne vyrobce tam je to celkem jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Želva má Hartwachs asi nejlepší. Pracuji s vatou, tj. rozlešťuji vatou a mám s tím super výsledky. Dělám to 2 x ročně, začnu čističem laku sonax, pak dám zelvu PTFE nebo jinou. Zbytek (skla, světla) udělám s Flash off, dvě vrstvy. Protože Sonax je nářez - vysoká cena, nakupuji v Bauhausu v Brně (ve velkým), přece jenom to nejsou ceny jako na benzínce - a kupuji vše naráz tak je ta úspora opravdu vidět. Občas použiju i něco od Velvany, není to špatné. Jediné co je divné je tepovací pěna, všechny jsou ne dost dobré (Sonax, LiquiMoly, Turtle, ..) K šílenství mne dovádí výrobky tuším DFpartner, než je stihnu použít, vylejou se mi v autě cestou domů. Takže jsem již několika stům lidí tyto rozmluvil. Poslední hit od sonaxu je bílá dóza na čištění silničního šmíru z oken, funguje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Želva má Hartwachs asi nejlepší. Pracuji s vatou, tj. rozlešťuji vatou a mám s tím super výsledky.Dělám to 2 x ročně, začnu čističem laku sonax, pak dám zelvu PTFE nebo jinou. Zbytek (skla, světla) udělám s Flash off, dvě vrstvy. Protože Sonax je nářez - vysoká cena, nakupuji v Bauhausu v Brně (ve velkým), přece jenom to nejsou ceny jako na benzínce - a kupuji vše naráz tak je ta úspora opravdu vidět. Občas použiju i něco od Velvany, není to špatné. Jediné co je divné je tepovací pěna, všechny jsou ne dost dobré (Sonax, LiquiMoly, Turtle, ..) K šílenství mne dovádí výrobky tuším DFpartner, než je stihnu použít, vylejou se mi v autě cestou domů. Takže jsem již několika stům lidí tyto rozmluvil. Poslední hit od sonaxu je bílá dóza na čištění silničního šmíru z oken, funguje skvěle. Co si predtavit pod pojmem "silnicni smir" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Bingo :-) Také jsem měl tu čest s nimi spolupracovat... A jaky byly dojmy ? Ja opravdu neznam nikoho s pozitivnim nazorem :-) Editováno: 1. Duben 2007, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Ja pouzivam pripravky od Zelvy, konkretne: Turtle Wax Car Wash - sampon na myti Turtle Wax Color Magic - na lakovane casti Turtle Wax Black Chrome - na nelakovane cerne plasty a gumy Turtle Wax Bug & Tar Remover - na odstraneni asfaltu a jineho bordelu Turtle Wax Color Back - na lesteni starych laku, ktere jsou hodne zoxidovane protoze se o ne nikdo nestaral (obvykle kdyz koupim auto) Turtle Wax Wheel Clean - na elektrony Jinak spraye Coyote na pneu, palubku a motor. A pak jeste nejakou penu ve sprayi na potahy a tapecy. A na rozlesteni skrabancu samozrejme stare, dobre, osvedcene Tempo. Editováno: 1. Duben 2007, autor: VladaTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 dneska jsem vypulíroval Audinu, leskne se jak psí kulky , vevnitř čisťoučko, nazul ALU. Celkem cca 6 hodin práce, ruce mi asi upadnou Většina přípravků Sonax. I mi příjde, že s nima to jde tak nějak rychleji. Teď ještě porychtovat Octu a zas bude chvilku klid. Ještě jsem nezkoušel tu leštěnku od Sonaxu, ale určitě ji zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Buď Sonax a nebo Coyote na čištění. Na voskování mam Turtle wax aj JA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ja mam vosk od zelvy... no mně želva neseděla, blbě se s tím dělalo. Tak vám hezky děkuji za radu Zkoušel jsem to dělat z želvou jak jste radili a mám celou kapotu poškrábanou od drábků Tak jsem to zkusil jěště z menší želvou na střeše a úplně to samé Jakou používáte želvu??? Tu svoji jsem vyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ja mam vosk od zelvy... no mně želva neseděla, blbě se s tím dělalo. Tak vám hezky děkuji za radu Zkoušel jsem to dělat z želvou jak jste radili a mám celou kapotu poškrábanou od drábků Tak jsem to zkusil jěště z menší želvou na střeše a úplně to samé Jakou používáte želvu??? Tu svoji jsem vyfotil No joooo.....ty jsi ji tam proste kydnul a drhnul.....To musis nanaset pomalymi krouzivymi pohyby :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No, ja jsem daval svou Fabku do pucu ted v sobotu a v regalech v garazi jinou znacku nez SONAX nemam. Proste se s ni dobre dela a vysledek je prefektni, i veskerou zimni kosmetiku mam od Sonaxe. Ted v sobotu jsem vsak narazil na jeden problem a to jsou plasty. Na to jsem nejak zapomnel, na to zadny pripravek nemam. Co by jste doporucili ? Jedna se mi o plasty vnitrnich prahu, spodni casti dveri, stredovy tunel, proste to, co se nejvic okopava a je v tom zazrane blato.... Neco od Sonaxu bych mel vybrane, ale jeste jsem to nestacil koupit, nebo je jiny vhodny pripravek ? Jaky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Když používáte Sonax je to i na metalízu nebo se používá něco jiného na metlu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ja mam vosk od zelvy... no mně želva neseděla, blbě se s tím dělalo. Tak vám hezky děkuji za radu Zkoušel jsem to dělat z želvou jak jste radili a mám celou kapotu poškrábanou od drábků Tak jsem to zkusil jěště z menší želvou na střeše a úplně to samé Jakou používáte želvu??? Tu svoji jsem vyfotil No jo ty si tele, to musíš pužívat želvu nádhernou: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Když používáte Sonax je to i na metalízu nebo se používá něco jiného na metlu??? Pred casem, kdyz jsem sel kupovat Tempo, se me prodavac zeptal, na co to mam, rekl jsem, ze na metalizu a on s hruzou rikal, ze na metalizu se Tempo nemuze pouzivat... (???)...tak jsem koupil takovou sracku, ridci a vonavejsi :-) za 199,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.