Peterer Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Když používáte Sonax je to i na metalízu nebo se používá něco jiného na metlu??? Pred casem, kdyz jsem sel kupovat Tempo, se me prodavac zeptal, na co to mam, rekl jsem, ze na metalizu a on s hruzou rikal, ze na metalizu se Tempo nemuze pouzivat... (???)...tak jsem koupil takovou sracku, ridci a vonavejsi :-) za 199,-... Tím Tempem by jsi odbrousil vrchní čirý lak, prodavač byl machr, buď rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Když používáte Sonax je to i na metalízu nebo se používá něco jiného na metlu??? Já mám metalizu a používám tento. Myslím, že tam to je spíše bráno dle kvality laku /nové, zvětralé apapod/ a podle toho je tam odstupňováno i ten wosk, já beru ten nejjemnější s číslem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No ted jsem nasel na netu toto : 317 100 SONAX Leštěnka na metalízu - 250 ml 186.83 Kč 0 Kč 186.83 Kč počet 317 200 SONAX Leštěnka na metalízu - 500 ml 274.89 Kč 0 Kč 274.89 Kč počet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 No ted jsem nasel na netu toto :317 100 SONAX Leštěnka na metalízu - 250 ml 186.83 Kč 0 Kč 186.83 Kč počet 317 200 SONAX Leštěnka na metalízu - 500 ml 274.89 Kč 0 Kč 274.89 Kč počet No a ted jestli ma cenu kupovat drazsi vyrobky z rady Xtreme Serie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 No ted jsem nasel na netu toto :317 100 SONAX Leštěnka na metalízu - 250 ml 186.83 Kč 0 Kč 186.83 Kč počet 317 200 SONAX Leštěnka na metalízu - 500 ml 274.89 Kč 0 Kč 274.89 Kč počet No a ted jestli ma cenu kupovat drazsi vyrobky z rady Xtreme Serie... Jestli to má cenu nevím, ale pokud v té řadě tam ten výrobek je, tak to beru z Xtreme série. V Sobotu jsem po zimě udělal z mé Fabulky auto jako nové. Škoda, že jsem si jí nevyfotil, po dvou dnech cesty do práce už je na ní prach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak jsem byl v Tescu a koupil toto. Je to na metalické laky tak jsem zvědav A želvu tam neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Tak jsem byl v Tescu a koupil toto. Je to na metalické laky tak jsem zvědav A želvu tam neměli Běžná leštěnka na metlu, rozhodně tím autu neublížíš, možná to nebude tak super jako Sonax, ale na 100% autí také prokoukne. Já mám stále dárek od mámy, Platinum 2000, které znáš z reklamy Horsta Fuchse WS International a je to také v poho, když to s tím udělám, tak to vydží jako každá jiná leštěnice(a můžu na kapotě smažit vajíčka a střílet do autí ze vzduchovky jako u Horsta v TV reklamě ). No jinak jsem dnes dostal tu leštěnku od Sonaxu co ji tady někdo dříve presentoval, tak že mohu leštit jako vzteklý Editováno: 7. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 já používám tu od sonaxu a je to super.snad je to na srazech vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 já používám tu od sonaxu a je to super.snad je to na srazech vidět To je wůl, to je wúúúúl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 To je wůl, to je wúúúúl ...kavijárový tousty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Takze koukam, ze Sonax vede na plne care...aspon jsem se ujistil v nazoru...v podstate jsem chtel znat vas nazor, ze Sonax za ty penize opravdu stoji...Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak jsem byl v Tescu a koupil toto. Je to na metalické laky tak jsem zvědav A želvu tam neměli Běžná leštěnka na metlu, rozhodně tím autu neublížíš, možná to nebude tak super jako Sonax, ale na 100% autí také prokoukne. Já mám stále dárek od mámy, Platinum 2000, které znáš z reklamy Horsta Fuchse WS International a je to také v poho, když to s tím udělám, tak to vydží jako každá jiná leštěnice(a můžu na kapotě smažit vajíčka a střílet do autí ze vzduchovky jako u Horsta v TV reklamě ). No jinak jsem dnes dostal tu leštěnku od Sonaxu co ji tady někdo dříve presentoval, tak že mohu leštit jako vzteklý Kde parkuješ, půjdu si zastřílet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Tak jsem byl v Tescu a koupil toto. Je to na metalické laky tak jsem zvědav A želvu tam neměli Běžná leštěnka na metlu, rozhodně tím autu neublížíš, možná to nebude tak super jako Sonax, ale na 100% autí také prokoukne. Já mám stále dárek od mámy, Platinum 2000, které znáš z reklamy Horsta Fuchse WS International a je to také v poho, když to s tím udělám, tak to vydží jako každá jiná leštěnice(a můžu na kapotě smažit vajíčka a střílet do autí ze vzduchovky jako u Horsta v TV reklamě ). No jinak jsem dnes dostal tu leštěnku od Sonaxu co ji tady někdo dříve presentoval, tak že mohu leštit jako vzteklý Kde parkuješ, půjdu si zastřílet Přijď, mám novou baseballovou pálku a ještě není zajetá, ten tvůj ksicht se mi náramně bude hodit. Pokud by se ti to moc nelíbilo, ještě ti mohu strčit koule do svěráku a trošku zmáčknout, slyšel jsem, že to je náramně příjemná záležitost. A i kdyby to bylo málo, mohu tě přivázat za Lízu a trochu se můžeš proběhnout na laně za ní, takhle 60km/h se ti bude na 100% moc líbit, je to něco jako depilace těla, jen místo proužků s voskem používám asfalt na povrchu vozovky. Prý se dá kůže na těle vybílit až na kost, tak přijď, já se rád bavím.Co bych pro lidi, kteří se takto k Líze chovají neudělal, že? Editováno: 7. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 já používám amway a to je také bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 já používám amway a to je také bomba Neblbni, ta firma ještě existuje a podvádí lidi? Jinak jak jsem se díval do poličky, tak tam mám od želvy něco s teflonem, už tři roky téměř nepoužité Umývám na jaře a na podzim a leštit se dokopu málokdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) A já dnes umyl komplet Lízu, vydrhnul zimní gumové koberce, vysál a vyčistil interiér, použil Platinum 2000 na lak a naleštil to, napustil plasty bordelem od Sonaxu a vyčistil okna. Líza je jako nová Editováno: 8. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 A já dnes umyl komplet Lízu, vydrhnul zimní gumové koberce, vysál a vyčistil interiér, použil Platinum 2000 na lak a naleštil to, napustil plasty bordelem od Sonaxu a vyčistil okna. Líza je jako nová A na střelby používáš diabolky nebo broky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Tak jsem byl v Tescu a koupil toto. Je to na metalické laky tak jsem zvědav A želvu tam neměli Tak přesně tohle jsem si koupil taky, ale ještě nepoužil. Zjistil jsem, že jsou tam nějaké kovové částečky a mám strach to na to auto dát. Tak až to budeš mít naleštěný, tak dej vědět, jestli je to O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ted sem dneska ten cervenej sonax na metlu videl v OBI a stal jen 149,- jestli to co ste psali byly ceny sonaxu tak to je v obi dneska levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak to se asi zajedu podívat do obi jinak používám jen turtle wax a jsem s ním naprosto spokojen. ale nabráním se vyzkoušet sonax jelikož stejně budu muset něco koupit tak díky za rady a postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Když už tady rozebíráme kosmetiku na karosérii tak se chci zeptat jestli už jste i čistili motor. Někdo to čistí vapkou. Já si nechal kdysi vyčistit motor u Felicie na myčce. První na motor nastříkal takovou sračku, nechal působit asi 5 min a pak to spláchnul horkou vodou. Motor vypadal skoro jako nový z výroby. Teď si nemůžu vzpomenout jak se to kdysi jmenovalo. Bylo to na čištění motoru. Kámoš to měl v dílně... Mě se vždy líbí jak to mají na tuningsrazech ti maníci vyleštěné i v motoru. A jako by to měli stříklé nějakým lakem, že se jim to leskne ty černé hadice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Když už tady rozebíráme kosmetiku na karosérii tak se chci zeptat jestli už jste i čistili motor. Někdo to čistí vapkou. Já si nechal kdysi vyčistit motor u Felicie na myčce. První na motor nastříkal takovou sračku, nechal působit asi 5 min a pak to spláchnul horkou vodou. Motor vypadal skoro jako nový z výroby. Teď si nemůžu vzpomenout jak se to kdysi jmenovalo. Bylo to na čištění motoru. Kámoš to měl v dílně... Mě se vždy líbí jak to mají na tuningsrazech ti maníci vyleštěné i v motoru. A jako by to měli stříklé nějakým lakem, že se jim to leskne ty černé hadice... To co měl tvůj kamarád v dílně, byla na 99% ARVA. Já, jelikož SONAX mi sedí na vše, bych dal třeba tohle: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248725...cistcmotoru.jpg Tady na té stránce je to třetí od spodu: http://www.sonax.cz/web/view.php?cisloclan...2&rstema=24 Editováno: 16. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 palo a tohle na to nastrikas a utres nebo jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 palo a tohle na to nastrikas a utres nebo jak to funguje? Když se díváš na ty stránky, tak se podívej jak se s tím pracuje ty Bakalářu. Nastříkáš to tím, necháš působit tak 4min. a potom to opláchneš wapkou, může být i studená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no ja byl linej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.