zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Leonardo hadr http://ziza.ru/2007/04/03/mona_liza_svoimi...jnte_video.html Jo jméno Leonarda jsem napsal pravděpodobně svahylsky, ale nechce se mi to hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak to je mazec! ..videl sem neco podobneho,ale typek kreslil v malovani auta...mozna to je ten samy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jj to kreslení auta jsem taky viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Neco podobneho jsem videl nedavno na vystave o reklame. Tam vystavovala nejaka stredni kyberneticka skola a borec tam mel dotykovy 19" monitor jako tablet a kreslil na to perem. Toto vybaveni mit, tak uz pak staci jen fantazie a muzes byt levej na malovani jak chces a namalujes vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 To je aspoň borec.Leonardo se s tím mazal učitě pár týdnů a tady to zvládl za čtyři hoďky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.