Přejít na obsah

Uďa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

800 zobrazení profilu

Oznámení Uďa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Řeším už cca půl roku výměnu Bolera za Amundsen. Namontoval jsem jednotku do kastlíku, GPS anténu, veškeré propojovací kabely. Proběhla kontrola ochrany komponentů, rádio hraje, ale nejde HF a navigace. Přitom při prvním spuštění navigace běžela jen to chtělo nové mapy. Podotýkám, že první monitor tam byl z SIII (Columbus) koupený s jednotkou s tím , že je to na OIII, ale to by snad na to nemělo mít vliv. Zkoušelo se to celé přehrát z jiného ( stejně vybaveného) auta a nic. Dokáže mi někdo pomoct nejlíp z ol. kraje, popř. můžu zaplatit za radu, která povede k vyřešení. Děkuji za každý postřeh, protože jsem do toho nasypal už docela dost a nechce se ni to vracet do původního stavu.
  2. Řeším podobný problém jako Joey83 a to výměnu Bolera za Columbuse. V přihrádce nic nemám, takže jsem dokoupil multimediální jednotku s kartou, propojovací kabel mezi jednotkou a rádiem, štekr k napájení rádia a GPS anténu. Bohužel veškeré kabely vedou z levé strany, takže nedosáhnou do kastlíku a pak také nevím kde napojit ten štekr k rádiu. Řešil to někdo? Tak už to není aktuální-vyřešeno.
  3. Pokud je motor(převodovka) jen vlhký od oleje a neodkapává,tak je to závada lehká.Pokud by ale odkapával,tak nebezpečná a autí je nezpůsobilé k provozu
  4. Uďa

    Crazy driving

    To by asi na našich silnicích nešlo že?
  5. Uďa

    kdo vic?

    JAKUB-ŠKODÍK:Celkem slušný,ale já na tom byl ještě o něco hůř.Zatím jseš
  6. Uďa

    kdo vic?

    To je škoda,že jsem to svoje nenafotil,když jsem na jaře zapadl na polní cestě-jedna velká koule bahna včetně střechy.Jestli sledujete off road maratony,tak něco podobného
  7. Klínkem odehnout rám dveří a delším svařovacím drátem zatáhnout za páčku otevírání kufru.Místo klínku se dá koupit specoš nafukovací polštářek přímo na takové akce-dodává tuším Berner
  8. Volám kontrolní věž,tady Boenig 747 na lice Boston-New York,selhaly nám motory,co máme proboha dělat,opakuji selhaly všechny motory u Boeningu 747 na lince Boston -New York,odpovězte!!! Tady kontrolní věž,nekřičte,uklidněte se,už si vás škrtám. Mldík jede v kupé s neznámou slečnou.Když ho dlouhé ticho přestane bavit,osloví ji:''Proč pořád mlčíte slečno?'' ''Mlčím,protože chci,'' odsekne slečna. Mladík vyskočí a spráske ruce:''Tak vona chce-a mlčí''!
  9. Uďa

    Xenony HID

    Ať si dam dá každý co chce,ale podle předpisu ECE 48 se můžou v Evropě pro dodatečnou montáž použít jen kompletní xenonové světelné systémy ,které se skládají z homologovaného světlometu ,automatické regulace naklápění a ostřikovačů světlometů.Přestavba z halogenového světlometu na xenonový je zakázaná.Výsledkem takové přestavby je zánik platnosti homologace automobilu.Jestliže je světelný zdroj změněn ,tak schválení světlometu zaniká a tím i schválení celého vozidla. Takže pánové já bych do toho nešel.
  10. Uďa

    vanoce se kvapem blizi

    Nechtěl bych vidět ten účet z elektřinu Jinak ta muzika je fakt super
  11. Uďa

    Nudíte se??

    Jestli jsi měl v úmyslu mě v pátek ráno v práci nasrat,tak se ti to nepovedlo,protože tě předběhl můj šéf
  12. Tak mám pocit,žes prováhal.Fabču od Truxu už nekoupíš-je prodaná.Dnes jsem se na ni díval a je fakt pěkná+ta výbava-super.
  13. Vzhledem k tomu,že jsem skoro z Litovle a že znám majitele bazaru(Truxu)osobně,tak se Ti bude zdát,že bych mohl být zaujatý,ale jseš první od koho slyším,že by v tomto bazaru dělali nějaké problémy.Bazar funguje minimálně 14 let a pokud vím tak se tam sjíždějí kupující z celé republiky.
  14. Jo to vozím taky,ale rezervu jsem stejně nechal.Řekl bych,že musíš vozit buď rezervu nebo tu opravnou sadu.
×
×
  • Vytvořit nový...