Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přemýšlel jsem po tom co jsem uviděla na autodoplnky podložky pd Rz v akci že bych si je koupil, ale zjistil jsem že jsou plastu čehoš se opravdu bojím obzvlášť vepředu to nemuže dle mě vydržet. Nevíte jestli se někde neprodávají z nějakého jiného matroše nebo nějaký co vydržej. Tahle stojí 129kč ale tu nechcu bo to bude pěknej šunt

post-873-1175698855_thumb.jpg

Vloženo

Já mám na autě plastový podložky v provedení chrom a asi po roce jsou netknutý, ale předtím jsem měl na citroenu nějaký jiný a ty normálně oxidovaly, takže je potřeba narazit na kvalitní... Ty kvalitní jsem kupoval u nás v tuning krámě Benet(za asi 300kus) a ty šunty byli z netu: www.tuning-centrum.cz(za 150kus)

Vloženo
Ja je mel jednu zimu, pote se s tim stalo to, co se stalo i z polyuretanovou listou kolem auta... Hnus a nikdy vice! Stalo to 250/ks a kupovano v http://www.hobbycar.cz

Právě o tobě vím že se ti to zmrvilo jednou si to tu psal. Jinak mě dastávají u toho výrobku hlášky u toho jejich výrobku:

:: elegantní chromový rámeček, snadná montáž, vysoká odolnost, vhodný pro většinu typů vozidel, určeno pro speciální a sportovní účely (není schváleno pro provoz na komunikacích v ČR)

Vloženo

Zdar,tak já mám ty z toho 2 příspěvku.koupil jsem je loni na jaře v Lidlu za 250 kč a jsou perfektní ještě dnes,co dodat?jen musím říct že montáž je na opich.nejdřív se přidělá podložka na auto,pak přišroubuje RZ a pak rámeček.rámeček se šroubuje z boku na každé straně po 2 šroubkách,jen nelente jako já a kupte si tam nerezy,protože obyč pozink zrezne a nechá to hnusný flek ale dá se odstranit silichromem. :palec2:

Vloženo
Zdar,tak já mám ty z toho 2 příspěvku.koupil jsem je loni na jaře v Lidlu za 250 kč a jsou perfektní ještě dnes,co dodat?jen musím říct že montáž je na opich.nejdřív se přidělá podložka na auto,pak přišroubuje RZ a pak rámeček.rámeček se šroubuje z boku na každé straně po 2 šroubkách,jen nelente jako já a kupte si tam nerezy,protože obyč pozink zrezne a nechá to hnusný flek ale dá se odstranit silichromem. :palec2:

No to je zatím můj favorit. Jinak ani vepředu to není od kamínků? Zase mě stve že tam nevudu takhle mít tu tabulku EU co tam mam teď v tom spešl držáku.

Vloženo

No to je zatím můj favorit. Jinak ani vepředu to není od kamínků? Zase mě stve že tam nevudu takhle mít tu tabulku EU co tam mam teď v tom spešl držáku.

Kdyz si s tim pohrajes, budes ji tam mit!

Vloženo

Zabijáku, já jsem měl ty první co máš na fotce a nedoporučuji....vypadá to dobře ale jenom chvilku ...stojí to za ho..o. NE.

Ty druhé vypadají lépe ale nic o nich nevím. Každopádně dělám ve firmě s nerezem tak bych mohl zkusit něco vymyslet jestli by to nešlo nějak udělat a potom dám vědět :palec2:

Vloženo

No uvidime,mam tam odsud samolepici chrom pasy5mm uz rok a pul,mam je kolem oken uz rok a pul a porad jak nove,nic se neloupe,ale jak rikam,uvidime,koupim jen na zadek,na predku nemam misto,tak velka investice to nebude

Vloženo
No uvidime,mam tam odsud samolepici chrom pasy5mm uz rok a pul,mam je kolem oken uz rok a pul a porad jak nove,nic se neloupe,ale jak rikam,uvidime,koupim jen na zadek,na predku nemam misto,tak velka investice to nebude

NA zadku vydrzel ramecek - "chromovy povlak" dele nez na predku...

Vloženo

A Lidlu maj ty druhé?

Vloženo (editace)
Pak jsem našel tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/g...strGoodsID=5112

udajně by to mělo být lepší kvality - kvalitnější chrom. povrch než předešlé produkty, chrom. vrstva je několikanásobně silnější. Ale pořád plast no

Vím kde něco podobnýho dělají pro zákazníka,který je ale bohužel nedistribuje na český trh :( Je to přesný výrobek řezaný z nerezu laserem a nacvakává se na standardní černou podložku.

Editováno: , autor: mikl
Vloženo
Pak jsem našel tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/g...strGoodsID=5112

udajně by to mělo být lepší kvality - kvalitnější chrom. povrch než předešlé produkty, chrom. vrstva je několikanásobně silnější. Ale pořád plast no

Vím kde něco podobnýho dělají pro zákazníka,který je ale bohužel nedistribuje na český trh :( Je to přesný výrobek řezaný z nerezu laserem a nacvakává se na standardní černou podložku.

A to by mohlo byt to, co by treba slko na odbyt a vydrzelo... :prc:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...