zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Přemýšlel jsem po tom co jsem uviděla na autodoplnky podložky pd Rz v akci že bych si je koupil, ale zjistil jsem že jsou plastu čehoš se opravdu bojím obzvlášť vepředu to nemuže dle mě vydržet. Nevíte jestli se někde neprodávají z nějakého jiného matroše nebo nějaký co vydržej. Tahle stojí 129kč ale tu nechcu bo to bude pěknej šunt Citovat
zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Autor Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Pak jsem našel tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/g...strGoodsID=5112 udajně by to mělo být lepší kvality - kvalitnější chrom. povrch než předešlé produkty, chrom. vrstva je několikanásobně silnější. Ale pořád plast no Editováno: 4. Duben 2007, autor: zabiak Citovat
stihacka Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Já mám na autě plastový podložky v provedení chrom a asi po roce jsou netknutý, ale předtím jsem měl na citroenu nějaký jiný a ty normálně oxidovaly, takže je potřeba narazit na kvalitní... Ty kvalitní jsem kupoval u nás v tuning krámě Benet(za asi 300kus) a ty šunty byli z netu: www.tuning-centrum.cz(za 150kus) Citovat
zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Autor Vloženo 4. Duben 2007 Na tuning centrum maj tyhle a vypadaj taky šuntově. Nejlíp vypadají ty co jsou v tom druhém přízpěvku Citovat
Davon Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Ja je mel jednu zimu, pote se s tim stalo to, co se stalo i z polyuretanovou listou kolem auta... Hnus a nikdy vice! Stalo to 250/ks a kupovano v http://www.hobbycar.cz Citovat
stihacka Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Oboje co jsem kupoval tak vypadalo stejně, ale asi byl rozdíl v povrchový úpravě. Já mám tohle: Editováno: 4. Duben 2007, autor: stihacka Citovat
zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Autor Vloženo 4. Duben 2007 Ja je mel jednu zimu, pote se s tim stalo to, co se stalo i z polyuretanovou listou kolem auta... Hnus a nikdy vice! Stalo to 250/ks a kupovano v http://www.hobbycar.cz Právě o tobě vím že se ti to zmrvilo jednou si to tu psal. Jinak mě dastávají u toho výrobku hlášky u toho jejich výrobku: :: elegantní chromový rámeček, snadná montáž, vysoká odolnost, vhodný pro většinu typů vozidel, určeno pro speciální a sportovní účely (není schváleno pro provoz na komunikacích v ČR) Citovat
octaviaman Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Zdar,tak já mám ty z toho 2 příspěvku.koupil jsem je loni na jaře v Lidlu za 250 kč a jsou perfektní ještě dnes,co dodat?jen musím říct že montáž je na opich.nejdřív se přidělá podložka na auto,pak přišroubuje RZ a pak rámeček.rámeček se šroubuje z boku na každé straně po 2 šroubkách,jen nelente jako já a kupte si tam nerezy,protože obyč pozink zrezne a nechá to hnusný flek ale dá se odstranit silichromem. Citovat
zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Autor Vloženo 4. Duben 2007 Zdar,tak já mám ty z toho 2 příspěvku.koupil jsem je loni na jaře v Lidlu za 250 kč a jsou perfektní ještě dnes,co dodat?jen musím říct že montáž je na opich.nejdřív se přidělá podložka na auto,pak přišroubuje RZ a pak rámeček.rámeček se šroubuje z boku na každé straně po 2 šroubkách,jen nelente jako já a kupte si tam nerezy,protože obyč pozink zrezne a nechá to hnusný flek ale dá se odstranit silichromem. No to je zatím můj favorit. Jinak ani vepředu to není od kamínků? Zase mě stve že tam nevudu takhle mít tu tabulku EU co tam mam teď v tom spešl držáku. Citovat
Davon Vloženo 5. Duben 2007 Vloženo 5. Duben 2007 No to je zatím můj favorit. Jinak ani vepředu to není od kamínků? Zase mě stve že tam nevudu takhle mít tu tabulku EU co tam mam teď v tom spešl držáku. Kdyz si s tim pohrajes, budes ji tam mit! Citovat
Geoo Vloženo 6. Duben 2007 Vloženo 6. Duben 2007 Zabijáku, já jsem měl ty první co máš na fotce a nedoporučuji....vypadá to dobře ale jenom chvilku ...stojí to za ho..o. NE. Ty druhé vypadají lépe ale nic o nich nevím. Každopádně dělám ve firmě s nerezem tak bych mohl zkusit něco vymyslet jestli by to nešlo nějak udělat a potom dám vědět Citovat
octavie81 Vloženo 6. Duben 2007 Vloženo 6. Duben 2007 Od uterniho rana jsou v akci v lidlu,tak pro ne valim a uvidim ,kolik vydrzi,myslim 149kus Citovat
krysarr Vloženo 6. Duben 2007 Vloženo 6. Duben 2007 Od uterniho rana jsou v akci v lidlu,tak pro ne valim a uvidim ,kolik vydrzi,myslim 149kus Tipuju prvni dest nebo prvni ostry slunce a bude ... Citovat
octavie81 Vloženo 6. Duben 2007 Vloženo 6. Duben 2007 No uvidime,mam tam odsud samolepici chrom pasy5mm uz rok a pul,mam je kolem oken uz rok a pul a porad jak nove,nic se neloupe,ale jak rikam,uvidime,koupim jen na zadek,na predku nemam misto,tak velka investice to nebude Citovat
Davon Vloženo 7. Duben 2007 Vloženo 7. Duben 2007 No uvidime,mam tam odsud samolepici chrom pasy5mm uz rok a pul,mam je kolem oken uz rok a pul a porad jak nove,nic se neloupe,ale jak rikam,uvidime,koupim jen na zadek,na predku nemam misto,tak velka investice to nebude NA zadku vydrzel ramecek - "chromovy povlak" dele nez na predku... Citovat
zabiak Vloženo 7. Duben 2007 Autor Vloženo 7. Duben 2007 No uvidime,mam tam odsud samolepici chrom pasy5mm uz rok a pul,mam je kolem oken uz rok a pul a porad jak nove,nic se neloupe,ale jak rikam,uvidime,koupim jen na zadek,na predku nemam misto,tak velka investice to nebude A Lidlu maj ty druhé? Citovat
mikl Vloženo 7. Duben 2007 Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Pak jsem našel tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/g...strGoodsID=5112udajně by to mělo být lepší kvality - kvalitnější chrom. povrch než předešlé produkty, chrom. vrstva je několikanásobně silnější. Ale pořád plast no Vím kde něco podobnýho dělají pro zákazníka,který je ale bohužel nedistribuje na český trh Je to přesný výrobek řezaný z nerezu laserem a nacvakává se na standardní černou podložku. Editováno: 7. Duben 2007, autor: mikl Citovat
Davon Vloženo 7. Duben 2007 Vloženo 7. Duben 2007 Pak jsem našel tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/g...strGoodsID=5112udajně by to mělo být lepší kvality - kvalitnější chrom. povrch než předešlé produkty, chrom. vrstva je několikanásobně silnější. Ale pořád plast no Vím kde něco podobnýho dělají pro zákazníka,který je ale bohužel nedistribuje na český trh Je to přesný výrobek řezaný z nerezu laserem a nacvakává se na standardní černou podložku. A to by mohlo byt to, co by treba slko na odbyt a vydrzelo... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.