Přejít na obsah

Přesnost tachometru

jirkaK

Doporučené příspěvky

slyšel jsem neco o chystani systemu propojení s hranicnima prechodama. udelas pruser s rychlosti, odeslou to na hranice a az pojedes domu, tak te zkasírujou

A kdo by te mel na tech hranicich zkasirovat kdyz tam neni ani noha. Je ale pravda, ze s nekteryma staty EU maji Frantici dohodu o vymahani pokut a naopak. A casem to urcite zavedou v cele EU. Mala perlicka:vcera jsem se nechal vyblejsknout autom. radarem na dalnici (jel jsem 136km/h), 2 body v pr.... a 90€ taky. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pěkná blbost... Ta funkce jen upozorňuje na to, že máte zimní gumy při nastavené rychlosti. A tato rychlost se nastavuje právě +/- 10kmh. Obdobně jako funkce signalizace překročení nastavené rychlosti. Odchylka tacho je záměrná a je cca +5%, resp. dnes spíš konstatní +5kmh. Proč by tam taková funkce byla, když máš předepsaný rozměr pneu a zimní i letní mají dnes velmi podobný profil, resp. celkový průměr pneu.

Ta funkce tam je proto,že můžeš na zimu použít i pneu s nižším rychlostním indexem,než je max.rychlost auta. Pak musíš mít na palubce viditelně vyznačen tento rychlostní strop..tak předpokládám,že je to proto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...