Kokeš Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mám problémek,jedné osobě sem poskytl služby(nákup dílů).Byla sepsána smlouva o tom,že po dodání zboží se ode dne dodání bude počítat 14 denní lhůta,ve které je povinnen kupujíci zaplatit částku na konto.Ve dne dodání byla smlouva podepsaná oběma stranami.Ale je to už měsíc a furt se nic neděje,dotyčný nereaguje ani na maily,mobil,sms,a když sem se snažil dojít k nim,byli na mě poštváni psy.Prostě zastihnou je nemožný.Už se vám to někdy stalo?Co mám dělat?já newím?M8m to udat na policii či jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 v naší demokracii je to celkem běžné a hodně smutné, neuděláš s tím nic, pomalu se rozluč s penězi, samozřejmě se můžeš soudit a bude to o tom, že nedostali fakturu, zboží si nepřevzali, a když by jsi náhodou měl podepsané papíry, tak musíš jen od oprávněného zástupce, bude tě to stát prachy za soudy a pak ti to po dvou letech tahanic budou splácet, pokud je vůbec dostaneš k soudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) jsou firmy které odkupují pohledávky zadej do vyhledávače Editováno: 6. Duben 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 jsou firmy které odkupují pohledávkyzadej do vyhledávače Anebo pak jsou ještě Ukrajinci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 jsou firmy které odkupují pohledávkyzadej do vyhledávače Anebo pak jsou ještě Ukrajinci... Presne tak, ty fungujou skutecne dobre .... aspon si pro priste zapamuteje, ze placeni pohledavek je normalni a bezne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Co vím, tak když soud vyhraješ tak by to měl žalovaný všechno uhradit... ale nevím jestli svýho právníka musíš ty nebo jestli by taky i on to hradil... ale spíš se stotožnuji s názory kluků a vymahače dluhů. Taky je otázka jakou částku tě dluží, ale řešil bych to tak... Mam taky jeden vroubek s jedním zmrdem a dluží mi taky nějakou korunu, jenže než sme ho našli tak mezitím sedí v base tak hold až vyleze... Aspoň mam podepsanou směnku. Každopádně vím jaké to je, ale neuděláš nic. Jdi po něm s vymahači jestli to stojí za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Mam ukrajinskyho kamarada, kterej tu ma spoustu kolegu Funguje to spolehlive, jen to obcas boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak tak,vymahači opravdu zatím fungují...znám to z naší firmy,vše legální a soudy se řeší přes zástupce,takže ty akorát podepíšeš a čekáš na den "D" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Co vím, tak když soud vyhraješ tak by to měl žalovaný všechno uhradit... ale nevím jestli svýho právníka musíš ty nebo jestli by taky i on to hradil... ale spíš se stotožnuji s názory kluků a vymahače dluhů. Taky je otázka jakou částku tě dluží, ale řešil bych to tak... Mam taky jeden vroubek s jedním zmrdem a dluží mi taky nějakou korunu, jenže než sme ho našli tak mezitím sedí v base tak hold až vyleze... Aspoň mam podepsanou směnku. Každopádně vím jaké to je, ale neuděláš nic. Jdi po něm s vymahači jestli to stojí za ty prachy záleží jestli máš právnéka nebo advokáta, a pozor vymahači Ukrajina je trochu dvousečná zbraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Taky jsem někdy před mnoha lety někomu dal na fakturu se 14 denní splatností. A pak jsem to z něj tahal dost dlouho. Ve finále jsem se nasral a dal jsem mu ultimátum. Buď tehdy a tehdy zaplatí nebo to bude hodně bolet a nejen fyzicky. Nakonec v daný termín zaplatil. Sice jsem to z něj dostal v australských dolarech, ale dostal. Zcela evidentně prachy neměl, ale to mně vůbec nezajímalo, to věděl už v době, kdy bral na dluh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.