Publikováno Duben 6, 200718 r Mám problémek,jedné osobě sem poskytl služby(nákup dílů).Byla sepsána smlouva o tom,že po dodání zboží se ode dne dodání bude počítat 14 denní lhůta,ve které je povinnen kupujíci zaplatit částku na konto.Ve dne dodání byla smlouva podepsaná oběma stranami.Ale je to už měsíc a furt se nic neděje,dotyčný nereaguje ani na maily,mobil,sms,a když sem se snažil dojít k nim,byli na mě poštváni psy.Prostě zastihnou je nemožný.Už se vám to někdy stalo?Co mám dělat?já newím?M8m to udat na policii či jak?
Duben 6, 200718 r v naší demokracii je to celkem běžné a hodně smutné, neuděláš s tím nic, pomalu se rozluč s penězi, samozřejmě se můžeš soudit a bude to o tom, že nedostali fakturu, zboží si nepřevzali, a když by jsi náhodou měl podepsané papíry, tak musíš jen od oprávněného zástupce, bude tě to stát prachy za soudy a pak ti to po dvou letech tahanic budou splácet, pokud je vůbec dostaneš k soudu.
Duben 6, 200718 r jsou firmy které odkupují pohledávky zadej do vyhledávače Upraveno Duben 6, 200718 r od Vaša
Duben 6, 200718 r jsou firmy které odkupují pohledávkyzadej do vyhledávače Anebo pak jsou ještě Ukrajinci...
Duben 7, 200718 r jsou firmy které odkupují pohledávkyzadej do vyhledávače Anebo pak jsou ještě Ukrajinci... Presne tak, ty fungujou skutecne dobre .... aspon si pro priste zapamuteje, ze placeni pohledavek je normalni a bezne
Duben 7, 200718 r Co vím, tak když soud vyhraješ tak by to měl žalovaný všechno uhradit... ale nevím jestli svýho právníka musíš ty nebo jestli by taky i on to hradil... ale spíš se stotožnuji s názory kluků a vymahače dluhů. Taky je otázka jakou částku tě dluží, ale řešil bych to tak... Mam taky jeden vroubek s jedním zmrdem a dluží mi taky nějakou korunu, jenže než sme ho našli tak mezitím sedí v base tak hold až vyleze... Aspoň mam podepsanou směnku. Každopádně vím jaké to je, ale neuděláš nic. Jdi po něm s vymahači jestli to stojí za ty prachy
Duben 7, 200718 r Mam ukrajinskyho kamarada, kterej tu ma spoustu kolegu Funguje to spolehlive, jen to obcas boli
Duben 7, 200718 r Tak tak,vymahači opravdu zatím fungují...znám to z naší firmy,vše legální a soudy se řeší přes zástupce,takže ty akorát podepíšeš a čekáš na den "D"
Duben 7, 200718 r Co vím, tak když soud vyhraješ tak by to měl žalovaný všechno uhradit... ale nevím jestli svýho právníka musíš ty nebo jestli by taky i on to hradil... ale spíš se stotožnuji s názory kluků a vymahače dluhů. Taky je otázka jakou částku tě dluží, ale řešil bych to tak... Mam taky jeden vroubek s jedním zmrdem a dluží mi taky nějakou korunu, jenže než sme ho našli tak mezitím sedí v base tak hold až vyleze... Aspoň mam podepsanou směnku. Každopádně vím jaké to je, ale neuděláš nic. Jdi po něm s vymahači jestli to stojí za ty prachy záleží jestli máš právnéka nebo advokáta, a pozor vymahači Ukrajina je trochu dvousečná zbraň
Duben 7, 200718 r Taky jsem někdy před mnoha lety někomu dal na fakturu se 14 denní splatností. A pak jsem to z něj tahal dost dlouho. Ve finále jsem se nasral a dal jsem mu ultimátum. Buď tehdy a tehdy zaplatí nebo to bude hodně bolet a nejen fyzicky. Nakonec v daný termín zaplatil. Sice jsem to z něj dostal v australských dolarech, ale dostal. Zcela evidentně prachy neměl, ale to mně vůbec nezajímalo, to věděl už v době, kdy bral na dluh.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.