Publikováno Duben 7, 200718 r Ahojte chystam sa menit spodne capy a octe combi 81kw mam najazdene 100tisic.kupil som si znacku TRW stali 500sk kus aj so srobami a matkou.mate s nimi niekto skusenosti??zaujimalo by ma aka znacka sa dava do vozu v zavode a musim ist po vymene aj na geometriu? dik za kazdu radu
Duben 7, 200718 r Ahojte chystam sa menit spodne capy a octe combi 81kw mam najazdene 100tisic.kupil som si znacku TRW stali 500sk kus aj so srobami a matkou.mate s nimi niekto skusenosti??zaujimalo by ma aka znacka sa dava do vozu v zavode a musim ist po vymene aj na geometriu? dik za kazdu radu Když jsem je měnil tak na těch starej bylo vyražený taky TRW, a byly nachlup stejný (tvarově) jen cena byla někde jinde než z origo servisu
Duben 10, 200718 r Tak ak to vymenim pojdem na geometriu dik za rady chlapi. Chlapi, ja delam primo ve fabrice TRW, kde ty cepy do Oktavky vyrabime. Je to original cep (je to teda kloub a ne cep), cena 500,- ja normalni. Klouby na starou oktavku se vyrabi v TRW Nemecko, takze zadny strach )
Duben 10, 200718 r Kdyby někdo potřeboval tyhle čepy řízení mám origo (TRW) i s logem VW/Audi kus za 300,- A čepy spodní na ramenu v krabici TRW za 360,-kus sebo.w@seznam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.