Martin Kuděla Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Pan Řehoř "Bean" by si měl uvědomit že nejsme na foru o F1 a už vůbec ne videoserveru:-) A musím říct že jet 40 přes republiku je pěkná volovina protože taky jezdím a den cesty by mi těžko majitel firmy zaplatil:-D A pojištění u Generalli můžu doporučit sám ho mám a už mám nakontě jeden střet. A i když jsem jel v 90tce 50 srna vběhla mezi mě a bus a nedalo se s tím absolutně nic dělat. Buď bus a náraz, nebo strom a nebo ta srna. Když do toho vezete přítelkyni je to super situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Pan Řehoř "Bean" si uvědomuje, že není na F1 fóru ani na videoserveru. A na co jiného jsi v mém příspěvku reagoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.