PeeDeeO1 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahoj, nedopatřením jsem při demontáže vyštípl kus krytky (mřížky) předního pravého repráku (ve dveřích). Kde ji seženu a za kolik? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Servis Škoda originál stojí 150,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč Diky moc Nikde na netu jsem to nenašel, tak zejtra skočim teda do Šk servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja taky kupoval krytku, ale myslim ze me stala mnohem vic nez 150,- Nepamatuju si to presne, ale myslim ze to bylo 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč Diky moc Nikde na netu jsem to nenašel, tak zejtra skočim teda do Šk servisu... Koukněte tady do bazaru někde jsem je tam viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Takže krytka ve Šk servisu stojí 345,- Kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ty voe to jsou ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 já měl obě zadara protože známej dělá na vrakáči - super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 já měl obě zadara protože známej dělá na vrakáči - super cena. Opravdu dobrá cena ...taky by jsi mi mohl za tu cenu pravou sehnat. možná že bych dal i o něco málo více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Já koupil minulý týden tady v bazaru za 100,- dvě. Dorazily za 2 dny, potáhl jsem je dle návodu, co je tady někde na fóru, černou punčochou a je to dokonalé!!! Vypadá to fakt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Ja prohledavam porad bazar a nic jsem nevidel:( jsem asi slepej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 někde se mi možná válí šedé kryty repraku ve dveřích, na výškáče bych se musel podívat, ale pokud jste z Prahy nebo okolí mrkněte na vrakoviště http://www.srot-bazar.cz/ mají celkem dobrý výběr a ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.