Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nedopatřením jsem při demontáže vyštípl kus krytky (mřížky) předního pravého repráku (ve dveřích). Kde ji seženu a za kolik? Díky

Servis Škoda originál stojí 150,-Kč ;)

Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč

• Autor
Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč

Diky moc ;)Nikde na netu jsem to nenašel, tak zejtra skočim teda do Šk servisu...

Ja taky kupoval krytku, ale myslim ze me stala mnohem vic nez 150,- Nepamatuju si to presne, ale myslim ze to bylo 300,-

Diky moc ;)Nikde na netu jsem to nenašel, tak zejtra skočim teda do Šk servisu...

Koukněte tady do bazaru někde jsem je tam viděl :palec2:

• Autor

Takže krytka ve Šk servisu stojí 345,- Kč ...

ty voe to jsou ceny

já měl obě zadara protože známej dělá na vrakáči - super cena.

já měl obě zadara protože známej dělá na vrakáči - super cena.

Opravdu dobrá cena ...taky by jsi mi mohl za tu cenu pravou sehnat. možná že bych dal i o něco málo více :help:

Já koupil minulý týden tady v bazaru za 100,- dvě. Dorazily za 2 dny, potáhl jsem je dle návodu, co je tady někde na fóru, černou punčochou a je to dokonalé!!! Vypadá to fakt dobře. :palec2:

• Autor

Ja prohledavam porad bazar a nic jsem nevidel:( jsem asi slepej!

někde se mi možná válí šedé kryty repraku ve dveřích, na výškáče bych se musel podívat, ale pokud jste z Prahy nebo okolí mrkněte na vrakoviště http://www.srot-bazar.cz/ mají celkem dobrý výběr a ceny.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.