Publikováno Duben 10, 200718 r Ahoj, nedopatřením jsem při demontáže vyštípl kus krytky (mřížky) předního pravého repráku (ve dveřích). Kde ji seženu a za kolik? Díky
Duben 10, 200718 r Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč
Duben 10, 200718 r Autor Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč Diky moc Nikde na netu jsem to nenašel, tak zejtra skočim teda do Šk servisu...
Duben 11, 200718 r Ja taky kupoval krytku, ale myslim ze me stala mnohem vic nez 150,- Nepamatuju si to presne, ale myslim ze to bylo 300,-
Duben 11, 200718 r Dnes jsem kupoval taky krytku repráku na pravou stranu ale výškáče ( u okna ) za 155 Kč Diky moc Nikde na netu jsem to nenašel, tak zejtra skočim teda do Šk servisu... Koukněte tady do bazaru někde jsem je tam viděl
Duben 19, 200718 r já měl obě zadara protože známej dělá na vrakáči - super cena. Opravdu dobrá cena ...taky by jsi mi mohl za tu cenu pravou sehnat. možná že bych dal i o něco málo více
Duben 19, 200718 r Já koupil minulý týden tady v bazaru za 100,- dvě. Dorazily za 2 dny, potáhl jsem je dle návodu, co je tady někde na fóru, černou punčochou a je to dokonalé!!! Vypadá to fakt dobře.
Duben 20, 200718 r někde se mi možná válí šedé kryty repraku ve dveřích, na výškáče bych se musel podívat, ale pokud jste z Prahy nebo okolí mrkněte na vrakoviště http://www.srot-bazar.cz/ mají celkem dobrý výběr a ceny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.