Rocky Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Chlapi mám možnost koupit alu 18x7,5 ET 50 Millemiglia - Ravia za 11500kč . Ale ET je 50. Jak to bude vypadat? asi nic moc co? Bude to hodně zapušťené. Dík za každý názor i radu. Jsou to ty kola na fotce, ale bez těch nýtků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Presouvam do podvozku, protoze kolo se tam radi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Pokud je to bez těch nýtů tak by to mohla být mrda Zkus to tam nějak VT nafixlovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Chlapi mám možnost koupit alu 18x7,5 ET 50 Millemiglia - Ravia za 11500kč . Ale ET je 50. Jak to bude vypadat? Picou ke zdi, kor kdyz jsou to limcaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Me pravě prekvapilo ta ET 50. To musi byt asi hodne zapustene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 to et bude hruza, dle mě to bude dost zalezlé a kdo ví jestli to je i na oktu schůdné,sám nevím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 to et bude hruza, dle mě to bude dost zalezlé a kdo ví jestli to je i na oktu schůdné,sám nevím ?? Badysku, tady je vidět, že nejsi wůl, na 70% to podle mne na Octu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 co to je za cislo tech 70% no pardon bude to sileny to ti rikam rovnou a navic mille miglia nezapises do TP mam li spravny dojem - cili ja bych do toho nesel..ja ted radeji vysolim 12000 za sprany rozmer gum nez prijit o papirky ale to je jedno kazdopadne ET 50 nebrati, ne na 70 ale podle me na 99 to tam nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ok.Děkuji za odpovědi. Já jsem prodávajícímu říkal, že ET 50 je nějaký divný. On říkal že na Octavii v poho. Moc jsem mu nevěřil a jen jste mi to potvrdili. Takže dííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ET 50 tam opravdu nedávej. z vnitřní strany by byl určitě problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Taky myslim,ze to tam urco nepujde..Sice je to 7,5",ale to ET je zlo.. a kdyby to tam slo,tak to nebude pekny a vevnitr to bude joooo natesno.. Zkus kouknout na E-pneu.cz, tam maj taky Mille Milglia...Treba je tam budou mit se spravnym ET za podobnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.