Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapi mám možnost koupit alu 18x7,5 ET 50 Millemiglia - Ravia za 11500kč . Ale ET je 50. Jak to bude vypadat? asi nic moc co?

Bude to hodně zapušťené. Dík za každý názor i radu. Jsou to ty kola na fotce, ale bez těch nýtků.

post-4375-1176319432_thumb.jpg

Vloženo
to et bude hruza, dle mě to bude dost zalezlé a kdo ví jestli to je i na oktu schůdné,sám nevím ??

Badysku, tady je vidět, že nejsi wůl, na 70% to podle mne na Octu nejde

Vloženo

co to je za cislo tech 70% lol no pardon lol

bude to sileny to ti rikam rovnou a navic mille miglia nezapises do TP mam li spravny dojem - cili ja bych do toho nesel..ja ted radeji vysolim 12000 za sprany rozmer gum nez prijit o papirky :) ale to je jedno

kazdopadne ET 50 nebrati, ne na 70 ale podle me na 99 to tam nepujde ;)

Vloženo

Ok.Děkuji za odpovědi. Já jsem prodávajícímu říkal, že ET 50 je nějaký divný. On říkal že na Octavii v poho. Moc jsem mu nevěřil a jen jste mi to potvrdili. Takže dííík :palec2:

Vloženo

Taky myslim,ze to tam urco nepujde..Sice je to 7,5",ale to ET je zlo.. a kdyby to tam slo,tak to nebude pekny a vevnitr to bude joooo natesno..

Zkus kouknout na E-pneu.cz, tam maj taky Mille Milglia...Treba je tam budou mit se spravnym ET za podobnou cenu... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...