brunoos Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Potřebuji poradit. Sháním do práce grafickou kartu Nvidia Quadro FX něco, ale musí být na AGP. Mužete mi poradit kde - na internetu jsem hledal a nějak nenašel. Dík moc Editováno: 12. Duben 2007, autor: brunoos Citovat
gh0 Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Mno pro AGP bude asi problem. Tuto radu karet vetsina eshopu ani nema v nabidce a AGP je celkem stare. Zkus napsat dotaz na nejakeho vetsiho prodejce HW (czc, alza, mironet) jestli ji dokazou sehnat. Neni lepsi koupit novou desku? Vzhledem k cene GK kolem 50-100k je cena desky uz zanedbatelna. Videl jsem Quadro FX 4000 pro agp nekde na francouzkym webu za 5780euro v CR bohuzel nic. Editováno: 12. Duben 2007, autor: gh0 Citovat
brunoos Vloženo 12. Duben 2007 Autor Vloženo 12. Duben 2007 Mno pro AGP bude asi problem. Tuto radu karet vetsina eshopu ani nema v nabidce a AGP je celkem stare. Zkus napsat dotaz na nejakeho vetsiho prodejce HW (czc, alza, mironet) jestli ji dokazou sehnat. Neni lepsi koupit novou desku? Vzhledem k cene GK kolem 50-100k je cena desky uz zanedbatelna. Videl jsem Quadro FX 4000 pro agp nekde na francouzkym webu za 5780euro v CR bohuzel nic. Díky za info Zkusim napsat do těch obchodu. Cena grafiky neni až tak velká - od 20000 se da taky už něco koupit a to mi bohatě stači (jsou to ty nejnižší řady) a zbytek není jen o koupení desky - je třeba deska, procak, paměti, a pak by se už hodil i disk, a ještě zdroj - cena 50000. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.