brunoos Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Potřebuji poradit. Sháním do práce grafickou kartu Nvidia Quadro FX něco, ale musí být na AGP. Mužete mi poradit kde - na internetu jsem hledal a nějak nenašel. Dík moc Editováno: 12. Duben 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Mno pro AGP bude asi problem. Tuto radu karet vetsina eshopu ani nema v nabidce a AGP je celkem stare. Zkus napsat dotaz na nejakeho vetsiho prodejce HW (czc, alza, mironet) jestli ji dokazou sehnat. Neni lepsi koupit novou desku? Vzhledem k cene GK kolem 50-100k je cena desky uz zanedbatelna. Videl jsem Quadro FX 4000 pro agp nekde na francouzkym webu za 5780euro v CR bohuzel nic. Editováno: 12. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Mno pro AGP bude asi problem. Tuto radu karet vetsina eshopu ani nema v nabidce a AGP je celkem stare. Zkus napsat dotaz na nejakeho vetsiho prodejce HW (czc, alza, mironet) jestli ji dokazou sehnat. Neni lepsi koupit novou desku? Vzhledem k cene GK kolem 50-100k je cena desky uz zanedbatelna. Videl jsem Quadro FX 4000 pro agp nekde na francouzkym webu za 5780euro v CR bohuzel nic. Díky za info Zkusim napsat do těch obchodu. Cena grafiky neni až tak velká - od 20000 se da taky už něco koupit a to mi bohatě stači (jsou to ty nejnižší řady) a zbytek není jen o koupení desky - je třeba deska, procak, paměti, a pak by se už hodil i disk, a ještě zdroj - cena 50000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.