PMA Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 S nestestim jsem vcera odpoledne prisel k autu a na spoileru patych dveri boule. Tak jsem si rikal spatne prilepeny, ale pak vecer to bylo splacly tak jak ma byt. Nejaky rady? Poradne prilepit? Stalo se uz to take nekomu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 S nestestim jsem vcera odpoledne prisel k autu a na spoileru patych dveri boule. Tak jsem si rikal spatne prilepeny, ale pak vecer to bylo splacly tak jak ma byt. Nejaky rady? Poradne prilepit? Stalo se uz to take nekomu? Diky a mas v tom spoileru nekde aspon malinkou dirku? Ono to tiz v kazdem dutem utesnenem dile pokud je na slunicku se zacne vzduch uvnitr roztahovat a tak to bud rad ze ti to neprasklo Vezmy nejakej malinkej vratk treba 1mm a provrtej nekde kde to nebude videt malou dirku A podle me by to melo byt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.