kadlec Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 zdar chlapi, mám problémek u origo měniče, třeba po jedný hodině přehrávání mi začnou přeskakovat cédéčka měnič je v kufru na standard místě kdysi se mi takto choval měnič ve feldě pod sedadlem kdyř bylo fakt horko a on se ohříval ještě od tunelu vejfuku nevíte co s tím? co když k tomu připíchnu sonyho, to asi chodit nebude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 rozebrat,vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 no hlavně abych pak taky složil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 no hlavně abych pak taky složil Číštění, případné seřízení (kalibrace) laser. hlav v CD a DVD mechanikách dělám běžně. Kdyby jsi měl cestu na Mělník tak ti to udělám. Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 co to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mě to taky přeskakovalo, nejdřív přepáleny cd, pak i origo, vyčištěno a furt nic. nakonec to bylo prasklé zrcátko laseru, což by znamenalo investici 3 tisíce, takže šel ven. co to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 no to by mě nasr..lo, v navi si prd přehraju, takže jediný řešení je měnič nebo potom k navi připojit jinej zdroj zvuku,ale dát jen za konektor 100 mě přijde zlodějina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.