Publikováno Duben 17, 200718 r zdar chlapi, mám problémek u origo měniče, třeba po jedný hodině přehrávání mi začnou přeskakovat cédéčka měnič je v kufru na standard místě kdysi se mi takto choval měnič ve feldě pod sedadlem kdyř bylo fakt horko a on se ohříval ještě od tunelu vejfuku nevíte co s tím? co když k tomu připíchnu sonyho, to asi chodit nebude co?
Duben 18, 200718 r no hlavně abych pak taky složil Číštění, případné seřízení (kalibrace) laser. hlav v CD a DVD mechanikách dělám běžně. Kdyby jsi měl cestu na Mělník tak ti to udělám. Thomas
Květen 2, 200718 r Mě to taky přeskakovalo, nejdřív přepáleny cd, pak i origo, vyčištěno a furt nic. nakonec to bylo prasklé zrcátko laseru, což by znamenalo investici 3 tisíce, takže šel ven. co to stojí?
Květen 15, 200718 r Autor no to by mě nasr..lo, v navi si prd přehraju, takže jediný řešení je měnič nebo potom k navi připojit jinej zdroj zvuku,ale dát jen za konektor 100 mě přijde zlodějina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.