Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak co, jezdíte tam někdo? loni jsem byl, sice to prej byla jedna z nejhorších mimoní, ale sprinty v nejvyšší kategorii byly gut

http://www.mimonskevalky.cz/

tak co, jezdíte tam někdo? loni jsem byl, sice to prej byla jedna z nejhorších mimoní, ale sprinty v nejvyšší kategorii byly gut

http://www.mimonskevalky.cz/

ja tam nebyl ale vím o co jde.. nicméně se svou Octou bych tam byl jak chudej příbuznej, takže asi nepojedu.. ;)

• Autor

a myslíš, že já tam jedu závodit? lol

já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ? -_-

to Luke: no když se podivám na ten Tvůj nablejskanej střep tak bych řekl, že jo :-)

ale vážně: proč nepřijet a nepokecat s pár lidma odsud :punk:

Upraveno od superfatty

• Autor

neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci :)

Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? :)

Chabry? to je někde v Rusku za Uralem?

hele nevymlouvej se a přihlaš se.. ;) budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce lol

• Autor

vole lol

ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali lol;)

jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád :D), ale jen o pokecu a poznání lidí ;) fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz

ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali lol;)

jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád :D ), ale jen o pokecu a poznání lidí ;) fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz

neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych :feve:

Upraveno od superfatty

[quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych :feve:

Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo..

A to bude sraz na té skládce? ;)

Upraveno od Jirik.DC

jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád :D ), ale jen o pokecu a poznání lidí ;) fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz

neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

;)

známých tam budeš mít hned dost, tam se tě nikdo stydět nebude :D

[quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo..

A to bude sraz na té skládce? ;)

No vidiš, řikám to furt, že Praha je slavná :D;)

No a na tu skládku si nakoupit klidně zajeď, je to asi 5 minut autmo z toho kempu, my počkáme lol-_-

Uvazuju ze v Chabrech vyjmecne zustanu i pres noc :D Jestli nakonec nebudu uplne nekde ... vite kde :D

Uvazuju ze v Chabrech vyjmecne zustanu i pres noc :D Jestli nakonec nebudu uplne nekde ... vite kde :D

myslíš někde.....JINDE? lol

takže co? kdo tam teda pojedeme? :rolleyes:

• Autor

kam? do Chaber nebo do Mimone?

To už nám říct nechce ;)

To už nám říct nechce ;)

sami jste si o to řekli, takže kol108

ale vážně.. no kam by jste jeli? Na oboje nebo jen jednu akci?

• Autor

tak ja uz si prijdu jako kretén, založim tohle téma a nakonec v tom termínu jedu na Stubai na lyze...

Ale to se vůbec, ale vůbec nic neděje..prostě nás na ty lýýýýže vezmeš s sebou ;)

hele nevymlouvej se a přihlaš se.. ;) budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce lol

Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? lol

ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.