Publikováno Duben 17, 200718 r tak co, jezdíte tam někdo? loni jsem byl, sice to prej byla jedna z nejhorších mimoní, ale sprinty v nejvyšší kategorii byly gut http://www.mimonskevalky.cz/
Duben 18, 200718 r tak co, jezdíte tam někdo? loni jsem byl, sice to prej byla jedna z nejhorších mimoní, ale sprinty v nejvyšší kategorii byly guthttp://www.mimonskevalky.cz/ ja tam nebyl ale vím o co jde.. nicméně se svou Octou bych tam byl jak chudej příbuznej, takže asi nepojedu..
Duben 18, 200718 r já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ?
Duben 18, 200718 r to Luke: no když se podivám na ten Tvůj nablejskanej střep tak bych řekl, že jo :-) ale vážně: proč nepřijet a nepokecat s pár lidma odsud Upraveno Duben 18, 200718 r od superfatty
Duben 20, 200718 r Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem?
Duben 20, 200718 r neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci hele nevymlouvej se a přihlaš se.. budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce
Duben 23, 200718 r Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád ), ale jen o pokecu a poznání lidí fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz
Duben 24, 200718 r Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád ), ale jen o pokecu a poznání lidí fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych Upraveno Duben 24, 200718 r od superfatty
Duben 24, 200718 r [quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo.. A to bude sraz na té skládce? Upraveno Duben 24, 200718 r od Jirik.DC
Duben 24, 200718 r Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád ), ale jen o pokecu a poznání lidí fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych známých tam budeš mít hned dost, tam se tě nikdo stydět nebude
Duben 24, 200718 r [quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo.. A to bude sraz na té skládce? No vidiš, řikám to furt, že Praha je slavná No a na tu skládku si nakoupit klidně zajeď, je to asi 5 minut autmo z toho kempu, my počkáme
Duben 24, 200718 r Uvazuju ze v Chabrech vyjmecne zustanu i pres noc Jestli nakonec nebudu uplne nekde ... vite kde
Duben 24, 200718 r Uvazuju ze v Chabrech vyjmecne zustanu i pres noc Jestli nakonec nebudu uplne nekde ... vite kde myslíš někde.....JINDE?
Duben 25, 200718 r kam? do Chaber nebo do Mimone? To už nám říct nechce sami jste si o to řekli, takže ale vážně.. no kam by jste jeli? Na oboje nebo jen jednu akci?
Duben 29, 200718 r Autor tak ja uz si prijdu jako kretén, založim tohle téma a nakonec v tom termínu jedu na Stubai na lyze...
Duben 29, 200718 r neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci hele nevymlouvej se a přihlaš se.. budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.