Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? lol

ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem lol

No právě lol Jinak co s řízkama? Koukal jsi na Básníky.. maminka říkala,že po půlnoci přijdou vhod ;)

dovede si echt Čech představit cestu na dovolenou bez řízků? :p

• Autor

vy ste voli lol

jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel :)

vy ste voli lol

jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel :)

he he Luke nedostal na cestu svačinu, tak šmíroval co žerou lidi vokolo lol dali Ti aspoň bryndáček? :p

• Autor

nebylo třeba :)

řízky jste teda probrali, tak já jen,že do Mimoně jedu, vy mimonové

já pojedu na ty Chabry, nebo do Chaber.. to je jedno.. prostě tam...

• Autor
řízky jste teda probrali, tak já jen,že do Mimoně jedu, vy mimonové

tak pak hod report, ja zejtra odjizdim na 3 dny do rakous

Upraveno od Luke288

já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ? -_-

Jedete s bráchem v Mimoni na place kolem mně, koukáte na moje auto, jak trubky, já se na vás vedle auta šklebim a vy jedete dál. Tak jsme s kámošem šli za váma, protože jste v tý frontě aut jeli pomalu, ale stejně jste se nám ztratili. Škoda, mohli jsme pohovořit.

NJ škoda ! já si nebyl jistej jestli to seš ty ! :(

a vidíš, byl jsem to já. To jste tam moc nepobyli, z takový dálky, že už jsi dneska doma. Fůra lidí tam jezdí pod stan. Kolik to máš km ?

Mam to 200 km a my jsme tam byli od pátku a včera kolem 15 jsem jel domů. a jak dlouho jste tam byli vy ? viděl si tu OII s 19" ? dával jsem ji do tématu o kolech na OII tak tam mrkni

tak to je kousek. Já myslel, že to máš tak 400. Jinak ty chromovaný 19" mě zas až tak neberou. Ale celkovej dojem z auta dobrej.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.