Duben 29, 200718 r Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem No právě Jinak co s řízkama? Koukal jsi na Básníky.. maminka říkala,že po půlnoci přijdou vhod
Duben 30, 200718 r Autor vy ste voli jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel
Květen 1, 200718 r vy ste voli jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel he he Luke nedostal na cestu svačinu, tak šmíroval co žerou lidi vokolo dali Ti aspoň bryndáček?
Květen 5, 200718 r Autor řízky jste teda probrali, tak já jen,že do Mimoně jedu, vy mimonové tak pak hod report, ja zejtra odjizdim na 3 dny do rakous Upraveno Květen 5, 200718 r od Luke288
Květen 6, 200718 r já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ? Jedete s bráchem v Mimoni na place kolem mně, koukáte na moje auto, jak trubky, já se na vás vedle auta šklebim a vy jedete dál. Tak jsme s kámošem šli za váma, protože jste v tý frontě aut jeli pomalu, ale stejně jste se nám ztratili. Škoda, mohli jsme pohovořit.
Květen 6, 200718 r a vidíš, byl jsem to já. To jste tam moc nepobyli, z takový dálky, že už jsi dneska doma. Fůra lidí tam jezdí pod stan. Kolik to máš km ?
Květen 6, 200718 r Mam to 200 km a my jsme tam byli od pátku a včera kolem 15 jsem jel domů. a jak dlouho jste tam byli vy ? viděl si tu OII s 19" ? dával jsem ji do tématu o kolech na OII tak tam mrkni
Květen 6, 200718 r tak to je kousek. Já myslel, že to máš tak 400. Jinak ty chromovaný 19" mě zas až tak neberou. Ale celkovej dojem z auta dobrej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.