Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem No právě Jinak co s řízkama? Koukal jsi na Básníky.. maminka říkala,že po půlnoci přijdou vhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 dovede si echt Čech představit cestu na dovolenou bez řízků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 vy ste voli jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 vy ste voli jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel he he Luke nedostal na cestu svačinu, tak šmíroval co žerou lidi vokolo dali Ti aspoň bryndáček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 nebylo třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 řízky jste teda probrali, tak já jen,že do Mimoně jedu, vy mimonové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 já pojedu na ty Chabry, nebo do Chaber.. to je jedno.. prostě tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) řízky jste teda probrali, tak já jen,že do Mimoně jedu, vy mimonové tak pak hod report, ja zejtra odjizdim na 3 dny do rakous Editováno: 5. Květen 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ? Jedete s bráchem v Mimoni na place kolem mně, koukáte na moje auto, jak trubky, já se na vás vedle auta šklebim a vy jedete dál. Tak jsme s kámošem šli za váma, protože jste v tý frontě aut jeli pomalu, ale stejně jste se nám ztratili. Škoda, mohli jsme pohovořit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 NJ škoda ! já si nebyl jistej jestli to seš ty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 a vidíš, byl jsem to já. To jste tam moc nepobyli, z takový dálky, že už jsi dneska doma. Fůra lidí tam jezdí pod stan. Kolik to máš km ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Mam to 200 km a my jsme tam byli od pátku a včera kolem 15 jsem jel domů. a jak dlouho jste tam byli vy ? viděl si tu OII s 19" ? dával jsem ji do tématu o kolech na OII tak tam mrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 tak to je kousek. Já myslel, že to máš tak 400. Jinak ty chromovaný 19" mě zas až tak neberou. Ale celkovej dojem z auta dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.