nogi Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 ahoj, rád bych si pořídil domů VAg a naučil se sním pracovat...vím, že to jde přes laptop a propojovací kabel. Kde se dá sehnat příslušný software a propojovací kabel?? Poradí mi někdo prosím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- Editováno: 21. Duben 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- No já diagnostiku dělám, ale u trošku větších a výkonějších mašinek (to co vám vyrábí elektřinu ) a nezdá se mi to složité..Ono je hlavně důležité to umět správně vyhodnotit a k tomu je třeba praxe..to je marné.. A zeptám se, možná hloupě a vůči některým i neférově: Samotný software tedy lze sehnat i v piratské verzi, že? a celková cena VAGu pak je cca 2 litry kabel a 5 kč cédéčko, že? Omlouvám se všem, kteří mají origoš legální software... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- No já diagnostiku dělám, ale u trošku větších a výkonějších mašinek (to co vám vyrábí elektřinu ) a nezdá se mi to složité..Ono je hlavně důležité to umět správně vyhodnotit a k tomu je třeba praxe..to je marné.. A zeptám se, možná hloupě a vůči některým i neférově: Samotný software tedy lze sehnat i v piratské verzi, že? a celková cena VAGu pak je cca 2 litry kabel a 5 kč cédéčko, že? Omlouvám se všem, kteří mají origoš legální software... já když jsem si objednal kabel tak mi vždy přišel i se softem (i několik verzí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- No já diagnostiku dělám, ale u trošku větších a výkonějších mašinek (to co vám vyrábí elektřinu ) a nezdá se mi to složité..Ono je hlavně důležité to umět správně vyhodnotit a k tomu je třeba praxe..to je marné.. A zeptám se, možná hloupě a vůči některým i neférově: Samotný software tedy lze sehnat i v piratské verzi, že? a celková cena VAGu pak je cca 2 litry kabel a 5 kč cédéčko, že? Omlouvám se všem, kteří mají origoš legální software... já když jsem si objednal kabel tak mi vždy přišel i se softem (i několik verzí) a odkud sis to objednával? nemohl bys mi poslat kontakt?? A jak to je s nějakým manuálem?? je součástí toho CD, nebo je na to nějaká speciální příručka??? A poslední otázečka...ten VAG je jen na okty nebo se na to dají píchnout i další škodofky..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 (editace) Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- No já diagnostiku dělám, ale u trošku větších a výkonějších mašinek (to co vám vyrábí elektřinu ) a nezdá se mi to složité..Ono je hlavně důležité to umět správně vyhodnotit a k tomu je třeba praxe..to je marné.. A zeptám se, možná hloupě a vůči některým i neférově: Samotný software tedy lze sehnat i v piratské verzi, že? a celková cena VAGu pak je cca 2 litry kabel a 5 kč cédéčko, že? Omlouvám se všem, kteří mají origoš legální software... já když jsem si objednal kabel tak mi vždy přišel i se softem (i několik verzí) a odkud sis to objednával? nemohl bys mi poslat kontakt?? A jak to je s nějakým manuálem?? je součástí toho CD, nebo je na to nějaká speciální příručka??? A poslední otázečka...ten VAG je jen na okty nebo se na to dají píchnout i další škodofky..??? Dúfam že ma niekto nezabije: VAG 304 CZ, VIS 2.0, Manual VAG 304 CZ http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/11815/Fu...rar_8.74MB.html heslo: vagvag LINK JE UŽ BLOKNUTÝ Samozrejme že je to na väčšinu koncernových vozov vw, audi, seat, škoda,.... od rokov cca 95-06 (môj čistý tip) Editováno: 22. Duben 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- No já diagnostiku dělám, ale u trošku větších a výkonějších mašinek (to co vám vyrábí elektřinu ) a nezdá se mi to složité..Ono je hlavně důležité to umět správně vyhodnotit a k tomu je třeba praxe..to je marné.. A zeptám se, možná hloupě a vůči některým i neférově: Samotný software tedy lze sehnat i v piratské verzi, že? a celková cena VAGu pak je cca 2 litry kabel a 5 kč cédéčko, že? Omlouvám se všem, kteří mají origoš legální software... já když jsem si objednal kabel tak mi vždy přišel i se softem (i několik verzí) a odkud sis to objednával? nemohl bys mi poslat kontakt?? A jak to je s nějakým manuálem?? je součástí toho CD, nebo je na to nějaká speciální příručka??? A poslední otázečka...ten VAG je jen na okty nebo se na to dají píchnout i další škodofky..??? Dúfam že ma niekto nezabije: VAG 304 CZ, VIS 2.0, Manual VAG 304 CZ http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/11815/Fu...rar_8.74MB.html heslo: vagvag Samozrejme že je to na väčšinu koncernových vozov vw, audi, seat, škoda,.... od rokov cca 95-06 (môj čistý tip) Wooow super kámo..díky ti moc :-) tak ted už jen kabel, že? Nevíš náhodou přesný název toho propojovacího kabelu??? Popř. jeho fotku? To je s kompem asi přes USB, že? Ale jinak díky moc ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Třeba BJservis,carsoft ,atd... díky za info. A chápu to dobře, že je zapotřebí k VAG jenom cd se softwarem a ten propojovací kabel, že? A za kolik se ten systém dá pořídit, by očko.. je to jak se psaním tužka a papír analfabeta psát nenaučí (ale naučit se diagnostiku je lehčí ) kabel 1500-3000,- No já diagnostiku dělám, ale u trošku větších a výkonějších mašinek (to co vám vyrábí elektřinu ) a nezdá se mi to složité..Ono je hlavně důležité to umět správně vyhodnotit a k tomu je třeba praxe..to je marné.. A zeptám se, možná hloupě a vůči některým i neférově: Samotný software tedy lze sehnat i v piratské verzi, že? a celková cena VAGu pak je cca 2 litry kabel a 5 kč cédéčko, že? Omlouvám se všem, kteří mají origoš legální software... já když jsem si objednal kabel tak mi vždy přišel i se softem (i několik verzí) a odkud sis to objednával? nemohl bys mi poslat kontakt?? A jak to je s nějakým manuálem?? je součástí toho CD, nebo je na to nějaká speciální příručka??? A poslední otázečka...ten VAG je jen na okty nebo se na to dají píchnout i další škodofky..??? Dúfam že ma niekto nezabije: VAG 304 CZ, VIS 2.0, Manual VAG 304 CZ http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/11815/Fu...rar_8.74MB.html heslo: vagvag Samozrejme že je to na väčšinu koncernových vozov vw, audi, seat, škoda,.... od rokov cca 95-06 (môj čistý tip) Wooow super kámo..díky ti moc :-) tak ted už jen kabel, že? Nevíš náhodou přesný název toho propojovacího kabelu??? Popř. jeho fotku? To je s kompem asi přes USB, že? Ale jinak díky moc ještě jednou... Nuž niet začo, dúfam že nebude z toho prúser, ale šak je toho na nete plná riť..... Kábel je to tento http://www.motordiag.cz/motordiag/produkty...=./10kabely/010 samozrejme je cez USB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 OK, ještě jednou Díky za super info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.