ppjirka Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 Na tý leštěnce od Velvany je přímo napsáno, že není vhodná na metalické laky No já nevim, googlil sem a našel tohle. Pokud se nemýlim, tak by to mělo bejt ideální. Příjemná dáma s vytříbenym slovníkem při couvání mi obrala zadek otevřenejma dveřma. http://www.velvana.cz/autocleaner-lestenka-na-metalicke-laky/produkt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oktan2 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 nějaký dobrák se my podepsal na zadní kapotu ,byl to sice jenom vrchní lak ,ale bylo to dost no a objevil jsem v Albertu pastu na ryhy- Rychlý odstaňovač škrábancu T - CUT RAPID SCRATCH REMOVER je to v tubě a stálo to asi 90,- + - a mohu doporučit nevím jak hluboké škrabance máš ,ale mě to pomhlo ,už více krát jelikož parkuji venku na parkovišti a občas mi to někdo škábne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.