Přejít na obsah

dotaz

octaviaman

Doporučené příspěvky

zdar,

mám takovej dotaz!

o víkendu jsem měnil podtlakové hadičky u motoru a na pravé straně jakoby směrem k pylovému filtru je takový plastový kulatý zmetek s osičkou,který jsem ač nerad ulomil!ve škodovce mi řekli že je to součást klapky komfortního chcípání motoru!může mi někdo polopaticky vysvětlit o co jde?pán tamnebyl moc upovídaný a já o tomto slyšel poprvé!

jinak to bez toho jede normálně,chcípe to normálně,jen to komplet nové stojí 5000 kč,to za to nedám!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejdřív bych jen chtěl pokárat za název příspěvku "Dotaz" , dotaz tady má kde kdo ale to jen mimo. Jinak ta klapka při vypnutí se na pár vteřin přivře a zabrání tak nasávání dalšího vzduchu do motoru, který má tendenci ještě "hýbat" dál s motorema ten pak nemá takový dlouhý doběh, a zhasne téměř okamžitě aniž by ošklivě bublal. Schálně můžeš někdy tu klapku podržet aby jsi sám slyšel, co to udělá, když tam ta klapka nebude.

Editováno: , autor: Matrix
Odkaz ke komentáři

Tak nejdřív bych jen chtěl pokárat za název příspěvku "Dotaz" , dotaz tady má kde kdo ale to jen mimo. Jinak ta klapka při vypnutí se na pár vteřin přivře a zabrání tak nasávání dalšího vzduchu do motoru, který má tendenci ještě "hýbat" dál s motorema ten pak nemá takový dlouhý doběh, a zhasne téměř okamžitě aniž by ošklivě bublal. Schálně můžeš někdy tu klapku podržet aby jsi sám slyšel, co to udělá, když tam ta klapka nebude.

Děkuji za odpověd!

snázvem se příště polepším :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...