Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Čau chlapi, je tu někdo, kdo by mi podrobně poradil, jak rozebrat madla z tapeťáků. Nějak jsem to zkoušel a nechci, aby mi něco prasklo. Chtěl jsem si ty plasty opravit, mám je poškrábané, a nejde mi to. Předem dík za odpovědi. Hlavně potřebuje ten panýlek u řidiče, abych si něco nezničil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazTapecu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazTapecu.htm Dík za info!!! Právě jsem to takhle nějak zkoušel, ale nešlo to. Měl jsem strach, že to křupne. Asi budu muset víc zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Jde to dobře, jen vědět kam sáhnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja to mel taky narazeny jak prase,jsem tam pak strikl trosku silikonu,at priste nebojuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 ja to mel taky narazeny jak prase,jsem tam pak strikl trosku silikonu,at priste nebojuji Tak to mám asi stejný problém. Ty madla drží fest. Pokusím se to po kouskách nějak vyloupnout. Nehci si poničit tapec. Jde jinak sundat jen to madlo? Opravím ho komplet. O víkendu jsem si stříknul palubku u budíku, střed a nějaké plasty na dveřích černou lesklou a vypadá to nádherně, tak bych udělal i ty madla a to ovládání u řidiče ať se to sladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Jinak to nepude. Možná by pomohlo to trošku nahřát fénem. Ve předu mi to šlo dobře, ale vzádu mi to dalo taky zabrat. Jinak ovladače u řidiče po demontáži vis návod odšroubuješ od toho ty ovladače asi 4šroubky a mužeš plast stříkat. Tady jsem našel fotku Editováno: 25. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jinak to nepude. Možná by pomohlo to trošku nahřát fénem. Ve předu mi to šlo dobře, ale vzádu mi to dalo taky zabrat. Jinak ovladače u řidiče po demontáži vis návod odšroubuješ od toho ty ovladače asi 4šroubky a mužeš plast stříkat.Tady jsem našel fotku Díky za radu, ten obrázek mi určo pomůže. Ještě jsem to nikdy nerozdělával, tak snad to zvládnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky Na plasty jsem si koupil celou sadu. Základ na plasty, stříkaný tmel a barvu. V sadě je základní 150ml, ale já si tu barvu vyměnil za 500ml. Výjde to levněji. Nastříkal jsem si palubku kolem budíků, rámeček rádia a plast u klik otvírání dveří a vypadá to fakt dobře. Teď si tím opravím i ty madla. Je to koupené na www.autofam.cz Mám to kousek od baráku Editováno: 25. Duben 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky Na plasty jsem si koupil celou sadu. Základ na plasty, stříkaný tmel a barvu. V sadě je základní 150ml, ale já si tu barvu vyměnil za 500ml. Výjde to levněji. Nastříkal jsem si palubku kolem budíků, rámeček rádia a plast u klik otvírání dveří a vypadá to fakt dobře. Teď si tím opravím i ty madla. Je to koupené na www.autofam.cz Mám to kousek od baráku Tak hlavně potom nezapomen na fotky pro kamarády:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Tak hlavně potom nezapomen na fotky pro kamarády:-) Tady máš taky něco nafoceno http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/nastrikani.htm Další návod na stříkání plastů je myslím tady na foru v instalačních materiálech Editováno: 25. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ty madla se daj vyndat vcelku jednoduse!!staci trosec potahnout za horni cast kera se vysune ven,na spodku to trosec drzi,ale lehkym kmitanim nahoru a dolu to jde hezky pekne vysunou......taky sem si je striknul...vcera sem se dostal k ovladani ridice tak uvidim jak to bude v aute vypaddat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky ja kupoval madlo nove ve skodovce,stalo126kacek,poskrabal ho muj malinkej hafan,svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 nevíte někdo o někom, kdo by udělal na madla "dřevodekor" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 se to myslim prodavalo v bazaru,mozna uz je to pryc,bylo to za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky Na plasty jsem si koupil celou sadu. Základ na plasty, stříkaný tmel a barvu. V sadě je základní 150ml, ale já si tu barvu vyměnil za 500ml. Výjde to levněji. Nastříkal jsem si palubku kolem budíků, rámeček rádia a plast u klik otvírání dveří a vypadá to fakt dobře. Teď si tím opravím i ty madla. Je to koupené na www.autofam.cz Mám to kousek od baráku Tak hlavně potom nezapomen na fotky pro kamarády:-) Dnes nafotím tu palubku a ten středový panel a hodím to sem. Madla se pokusím udělat v neděli, tak uvidím, jak mi na to výjde čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ty madla se daj vyndat vcelku jednoduse!!staci trosec potahnout za horni cast kera se vysune ven,na spodku to trosec drzi,ale lehkym kmitanim nahoru a dolu to jde hezky pekne vysunou......taky sem si je striknul...vcera sem se dostal k ovladani ridice tak uvidim jak to bude v aute vypaddat... Snad se mi to povede aniž bych něco ulomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Tak hlavně potom nezapomen na fotky pro kamarády:-) Tady máš taky něco nafoceno http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/nastrikani.htm Další návod na stříkání plastů je myslím tady na foru v instalačních materiálech Přesně tento návod jsem měl vytisknutý pro inspiraci. Ale moc jsem ho nepotřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ještě jsem se chtěl zeptat, jakým způsobem vytáhnout větrání nad kaslíkem spolujezdce??? Nějak to nejde. Nevím, kde tam jsou zobáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) Přikládám fotku toho přestříkaného vnitřku. Barva je černá lesklá. Schne 10 minut. Nefotil jsem ty malé kousky plastů u kliček. Ještě nastříkám ty madla. Editováno: 26. Duben 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak madla jsou hotový. Tak mě to začalo bavit, že si asi ještě stříknu středovej tunel kolem ručky a klacku!!! Madla se mi podařilo odloupnout, ale když jsem začak odšroubovávat ty 2 šroubky, zjistil jsem, že to drží ještě jeden šroubek, na kterej se nemám jak dostat!!! Ale zmakl jsem tu půlku madla a jak se to nasadí starej kousek není vůbec vidět, takže je to O.K.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Přikládám fotku toho přestříkaného vnitřku. Barva je černá lesklá. Schne 10 minut. Nefotil jsem ty malé kousky plastů u kliček. Ještě nastříkám ty madla. parada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak se chystám na přestřik celého středového tunelu. Snad to o víkendu zmáknu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak se chystám na přestřik celého středového tunelu. Snad to o víkendu zmáknu!!! Tak, tunel je hotov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.