Přejít na obsah

Výstražná světla

Feelipee

Doporučené příspěvky

Blinkry mi fungují,ale když chci zapnout výstražná světla,tak ani tuk. Zkousel jsem pojistky,ale k nicemu to nevedlo,takze to vidim na vymenu spinace...mate nekdo jinej napad? Dik

To jesný, že to je celý ten krám, tohle blbne od prvupočátku, já už mám třetí. Neřeš to a vyměň, nic jinýho to není. Někdy nejdou výstržné, jindy blinkry, potom to chvíli fuguje celé, potom nic a když přijedeš před servis, tak se to bude tvářit, že to je OK.

Je to ten spínač, je v něm vše ohledně blinkrů, tak to vyměň a budeš mít klid :palec2:

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jesli máš konektor ve spínači dobře zasunutej a vede do něj proud, tak asi bude fakt problém ve spínači.

Kdyby to měl jak píšeš, tak by mu nešly ani blinkry ;)

Tak to jo. :) Já jen myslel, že kdyby byl ten konektor zapojen na půl, tak třeba může dojít k tomu, že blinkry půjdou a výstražná ne. Jinak asi si je půjdu taky zkontrolovat, vůbec je nepoužívám, tak nevím jestli mi jdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...