Feelipee Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Blinkry mi fungují,ale když chci zapnout výstražná světla,tak ani tuk. Zkousel jsem pojistky,ale k nicemu to nevedlo,takze to vidim na vymenu spinace...mate nekdo jinej napad? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jesli máš konektor ve spínači dobře zasunutej a vede do něj proud, tak asi bude fakt problém ve spínači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Blinkry mi fungují,ale když chci zapnout výstražná světla,tak ani tuk. Zkousel jsem pojistky,ale k nicemu to nevedlo,takze to vidim na vymenu spinace...mate nekdo jinej napad? Dik To jesný, že to je celý ten krám, tohle blbne od prvupočátku, já už mám třetí. Neřeš to a vyměň, nic jinýho to není. Někdy nejdou výstržné, jindy blinkry, potom to chvíli fuguje celé, potom nic a když přijedeš před servis, tak se to bude tvářit, že to je OK. Je to ten spínač, je v něm vše ohledně blinkrů, tak to vyměň a budeš mít klid Editováno: 25. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jesli máš konektor ve spínači dobře zasunutej a vede do něj proud, tak asi bude fakt problém ve spínači. Kdyby to měl jak píšeš, tak by mu nešly ani blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Jasnačka, je to ten bazmek na blinkre čo sa furt kazí. Skús to rozobrať a uvidíš. Ale asi ti chce vymenit ,nový stojí cca 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Pokud máš někoho, kdo ti může půjčit jiný spínač, tak to zkus nejdřív přehodit. Pak budeš vědět, na čem jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jesli máš konektor ve spínači dobře zasunutej a vede do něj proud, tak asi bude fakt problém ve spínači. Kdyby to měl jak píšeš, tak by mu nešly ani blinkry Tak to jo. Já jen myslel, že kdyby byl ten konektor zapojen na půl, tak třeba může dojít k tomu, že blinkry půjdou a výstražná ne. Jinak asi si je půjdu taky zkontrolovat, vůbec je nepoužívám, tak nevím jestli mi jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.