L@nsmid Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Milí kolegové diskuzního fóra, nejsem tak zběhlí a tak se předem omlouvám jestli tato otázka už byla zodpovězena,ale neumím v tom zatím moc hledat :0)))) Mám octu 2001 rok a tak asi jako většina mám problém po těch letech s klíčema, jeden už mi nefunguje vůbe (baterky to nejsou) a druhý jen na heslo :0))) co s tím???? když nemám štítek,dají se udělat????Nebo dá se to nějak poladit???? Díky za moc za radu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Buď to to zkontrolovat funkci, nebo tady na foru koukni, jsou tu za slušnou cenu nové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kupit nove, nakodovat a jazdis dalej. Alebo opravit tie stare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Milí kolegové diskuzního fóra,nejsem tak zběhlí a tak se předem omlouvám jestli tato otázka už byla zodpovězena,ale neumím v tom zatím moc hledat :0)))) Mám octu 2001 rok a tak asi jako většina mám problém po těch letech s klíčema, jeden už mi nefunguje vůbe (baterky to nejsou) a druhý jen na heslo :0))) co s tím???? když nemám štítek,dají se udělat????Nebo dá se to nějak poladit???? Díky za moc za radu....... RE: Tady nabizim novou sadu i se zamkama- http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16715 ..pokud budes mit zajem, nebo nejake dotazy dej vedet, kontakty jsou v odkazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.