Liboro Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jenom pro zajímavost. Co znázorňuje simbol přesýpacích hodin na přepínači blinkrů ( páčce ) v jeho levé horní části vedle simbolů světel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Cau, podle me je to symbol pro TEMPOMAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Díky za odpověď. Zapoměl jsem napsat, že tam tempomat není. Ale každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jenom pro zajímavost. Co znázorňuje simbol přesýpacích hodin na přepínači blinkrů ( páčce ) v jeho levé horní části vedle simbolů světel.Díky. Ja sice nejsem zadnej brutal cestinar ale pise se sYYYYmbol... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No a nějaký ná zor na ten sYYYYmbol nemáš, když njsi ZADNEJ BRUTAL CESTINAR, CESTINA MA I HACKY A CARKY!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No a nějaký ná zor na ten sYYYYmbol nemáš, když njsi ZADNEJ BRUTAL CESTINAR, CESTINA MA I HACKY A CARKY!!!!!!! no mezi simbolem a diakritikou je rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No a nějaký ná zor na ten sYYYYmbol nemáš, když njsi ZADNEJ BRUTAL CESTINAR, CESTINA MA I HACKY A CARKY!!!!!!! Ted si mi to dal Ne zadnej nazor na ten sYmbol nemam,ale to I me fakt flaklo prez oci.Bez hacku pisu proto,ze jsem tak zvyklej(jsem deformovanej IT pracant)a porad to vypada lip,nez kdibich ťy napsal,ze na gramatycki chibi se kouka o poznaňi hur,nez na psanej text bez dyakrytyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No a nějaký ná zor na ten sYYYYmbol nemáš, když njsi ZADNEJ BRUTAL CESTINAR, CESTINA MA I HACKY A CARKY!!!!!!! Ted si mi to dal Ne zadnej nazor na ten sYmbol nemam,ale to I me fakt flaklo prez oci.Bez hacku pisu proto,ze jsem tak zvyklej(jsem deformovanej IT pracant)a porad to vypada lip,nez kdibich ťy napsal,ze na gramatycki chibi se kouka o poznaňi hur,nez na psanej text bez dyakrytyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Hmm, jsem o tom jeste premyslel a mam dojem, ze kdyz ne tempomat , tak to musi byt funkce ,, coming home,,. Tj. ze kdyz bliknes pri vypnutem klicku dalkovejma, ze to je chvilku sviti, abys dosel treba ke dverim. Jenom nevim, zda to dela jen packa ci zda neni treba jeste spoluprace s nejakym rele apod. V navodu k autu je podrobny popis jak ta fce. funguje... (pokud ho nemas, da se zdarma stahnout ze stranek skoda auto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Jendo TDI, děkuju za odpověď,, o této funkci taky vím, návod k obsluze mám taky. Nemám to já v autě, pouze se mi dostal do ruky přepínač který má prostě nahoře vlevo vyobrazeny přesýpací hodiny, je z roku 2005. Nijak zvlášť mě to netrápí, spíš jen pro zajímavost. Zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.