Únor 10, 200718 r Už se mi také stalo že se mi balík vrátil bez udání důvodu...prý nezastižen..bylo to do firmy a tam to vezme vždycky někdo...Pak jsem s klukem mluvil a on vůbec nevěděl že tam údajně něco přišlo a tak jsme to udělali osobním předáním..prostě si myslím že ani pošta není bezchybná...ikdyž někdy mile překvapí!
Únor 10, 200718 r jasně Váša má pravdu ,poslal mi opěrky ,pošta mi ani nedala vědět ,ale protože mi poslal podací lístek tak jsem jim ho ukázal a najednou mi řekli ( po hodině hledání ),že je v autě aže mi balík dovezou určitě večer .A jejich výmluva že tam nikdo nebyl je trapná na prodejně je vždy někdo od 8 do 18 hodin .Ani lístek mi tam nedali. ja sem nedostal ani jeden listek, u nas doma porad nekdo je, a nikdo z posty nezvonil...no a kdyz se byl na poste a ptal sem se, tak taky nic, tak teda fakt nevim, kde sem udelal takovou chybu, abych byl mazlej na blacklistu.... to že sis to nechal poslat poštou
Únor 10, 200718 r Už se mi také stalo že se mi balík vrátil bez udání důvodu...prý nezastižen..bylo to do firmy a tam to vezme vždycky někdo...Pak jsem s klukem mluvil a on vůbec nevěděl že tam údajně něco přišlo a tak jsme to udělali osobním předáním..prostě si myslím že ani pošta není bezchybná...ikdyž někdy mile překvapí! sem rad, ze nejsem sam, komu se to stalo....
Únor 22, 200718 r na white list pripisuji kolegu Petr3 tak jak bylo domluveno tak provedl,peclive zabaleno a vse ok
Únor 24, 200718 r Čest lidi.Tak sem další blbec důvěřivej ,kterej je zaostalej a věří v česnost lidi.A pro zlost nemužu najit jak se ten človiček jmenuje.Smazal sem mejly ,ten inzoš tady taky už neni a mam jen číslo na něj.Je to i ma blbost,ale ..kupoval sem přední faceliftovej naraznik na fabku za 600 ..ochotně mi ho hned sám dal do auta ,a když sem ho dovez k plastaři,že mi ho upravy ,tak mi řek že je na jedne staně křivej.Tak že je použitelnej jen ho rozříhat a použít na zavaření. čísilko toho človíčka 724 252 197 .....
Únor 25, 200718 r Čest lidi.Tak sem další blbec důvěřivej ,kterej je zaostalej a věří v česnost lidi.A pro zlost nemužu najit jak se ten človiček jmenuje.Smazal sem mejly ,ten inzoš tady taky už neni a mam jen číslo na něj.Je to i ma blbost,ale ..kupoval sem přední faceliftovej naraznik na fabku za 600 ..ochotně mi ho hned sám dal do auta ,a když sem ho dovez k plastaři,že mi ho upravy ,tak mi řek že je na jedne staně křivej.Tak že je použitelnej jen ho rozříhat a použít na zavaření. čísilko toho človíčka 724 252 197 ..... jestli si se s nim domluval na foru, tak by se to melo dohledat z historie tvych prispevku, ne?
Únor 25, 200718 r stejná zkušenost s někym jinym,ale sorry trochu je to tvoje chyba měl jsis to překontrolovat .taky jsem koupil nárazník a můžu ho vyhodit ,nebo rozřezat na kousky .takže důvěřuj ,ale mooooc prověřuj
Únor 25, 200718 r Já mu nevolal,se na něj mužu ... stejně to zněj dedostanu a kdyby jo tak náklady a starosti stim .... mi za par stovek nestojí.Já si snim psal mejlem a to už sem smáznul.Jo je to i má chyba,sem to kupoval když sem byl na služebce a trošku v presu tak sem jen prohlídnul jestli neni někde prasklej a zámky a tak,ale nevšim sem si že na jedné strane jak se nasazuje na blatník je to víc vohle do vnitř
Únor 25, 200718 r tak sem se pokoušel najít ten inzoš a přijde mi že je to CZ_Mike ..tak sem mu poslal mejla a uvidime
Únor 26, 200718 r Ahoj, rád bych se vyjádřil. Radikovi jsem už napsal mail. Radikovi se omlouvám, ale sám jsem nevěděl, že je zkroucený, koupil jsem si ho na svoje auto na podzim, že ho přes zimu upravím, ale auto šlo mezi tím do světa, tak mi to zůstalo doma tak jak jsem ho koupil (stál mě 1500). Opravdu jsem neměl tušení, že s ním něco je, protože při nákupu jsem si zkrontroloval akorat držáky a jestli není prasklý.
Únor 26, 200718 r jestli je to origo naraznik, tak se drobatko zkroutil, ale napasovat urcite znovu pujde, Fidelek mel naraznik po pulrocnim stani naraznik taky sisatej a jak to pak sedlo, jen si to chce s tím vyhrát...
Únor 26, 200718 r jestli je to origo naraznik, tak se drobatko zkroutil, ale napasovat urcite znovu pujde, Fidelek mel naraznik po pulrocnim stani naraznik taky sisatej a jak to pak sedlo, jen si to chce s tím vyhrát... Děkuji
Únor 26, 200718 r jestli je to origo naraznik, tak se drobatko zkroutil, ale napasovat urcite znovu pujde, Fidelek mel naraznik po pulrocnim stani naraznik taky sisatej a jak to pak sedlo, jen si to chce s tím vyhrát... No a přinejhorším to každej trošku šikula srovná horkovzduškou
Únor 26, 200718 r Jenže on už ho někdo horkozvduškou rovnal a nějak to asi nešlo když ho pak prodal.... a plastř mi řek že je to na H ... pak to nechám nalakovat za 2tis a bude vidět že je šišatej a to fakt nechci
Únor 26, 200718 r Jenže on už ho někdo horkozvduškou rovnal a nějak to asi nešlo když ho pak prodal.... a plastř mi řek že je to na H ... pak to nechám nalakovat za 2tis a bude vidět že je šišatej a to fakt nechci Odkud seš?
Únor 26, 200718 r tak to jsem byl asi u nějakého ferdy,mě to totiž taky nejde srovnat ani napasovat .
Únor 26, 200718 r tak sem ho hodil jednomu plastařovi ...prej to pujde ..jestli jen machruje a pak bude šišatej tak to rozdupu i snim
Únor 28, 200718 r zacina se tady hodne rozmahat ze lidi slibi a pak se ani neozvou a zacinam me to celkem sr*t...jeste parkrat a ty lidi tady jmenovite napisu!
Únor 28, 200718 r zacina se tady hodne rozmahat ze lidi slibi a pak se ani neozvou a zacinam me to celkem sr*t...jeste parkrat a ty lidi tady jmenovite napisu! jj, taky jsem si toho začal všímat.. .už mám 3 adepty..
Únor 28, 200718 r zacina se tady hodne rozmahat ze lidi slibi a pak se ani neozvou a zacinam me to celkem sr*t...jeste parkrat a ty lidi tady jmenovite napisu! ja se verejne priznavam, ze sem chtel vzit od bauraka naraznik a pak sem mu zapomenul napsat, ze uz ho mam, za coz se hluboce omlouvam a mrzi mne to!!
Únor 28, 200718 r Obchodoval jsem s BeidiS.Vše v pohodě.Lakoval jsem mu kliky.On je spokojen,já jsem spokojen.Prostě vše tak jak má být.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.